≡ Menu

***Papa dan Mama Celebrate 3rd Anniversary, Si Anak pula yang teruja lebih. Oh, Alisya…Dikaulah yang teristimewa..Tgklah, dah pukul 12 malam masa menaip ni, masih belum mahu tidur.

P/s : Thanks all for the wishes..Sorry tak sempat nak balas semua komen. Will update later on Our “Romantic Dinner At Haven Restaurant, Look Out Point “.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Miza Yusof 23 November 2010, 4:18 pm

    comel je alisya ni. hehe
    geram tengok :)
    selamat ulang tahun yang ke3 bro eriqaz :)

    Reply
  • KBSM 23 November 2010, 4:48 pm

    wish u happy 4 ever…

    Reply
  • sfatimahzj 23 November 2010, 4:52 pm

    semangatnya dia makan…huhuhu

    Reply
  • Azmi 23 November 2010, 5:02 pm

    wah sama dgn bapak dia..
    mirip

    Reply
  • KiD 23 November 2010, 5:04 pm

    takpe.. asalkan hepi bro.. :)

    Reply
  • shera haifa 23 November 2010, 5:09 pm

    cumel je alisya..=)

    Reply
  • Mama Zharfan 23 November 2010, 5:41 pm

    alisya sgt cute!
    tg bro eyriqazz sbb sudi vote for me ;)

    Reply
  • ShueQry 23 November 2010, 6:16 pm

    stumbled upon this post from Google Malaysia..salam, ShueQry here..

    owh,saya suka tengok gambar yang ketiga, walaupun mukanya nampak merengek, namun riak wajahnya nampak sungguh istimewa..mengingatkan saya pada dua orang anak saudara di kampung.. thanks.

    Reply
  • Tn.Punya 23 November 2010, 11:44 pm

    wah..pegi dinner tu.. apa pon anak mu sgt comel.. semoga kekal bahagia eyriqazz..

    Reply
  • hazman aka species1980 24 November 2010, 12:10 am

    whoaa… cutenya gaya si alisya makan fries tue….

    Reply
  • d_LA 24 November 2010, 12:37 am

    comeynye Alisya makan..samat ulangtahun ke3 eyriqazz sensei..

    Reply
  • Jard The Great 24 November 2010, 12:49 am

    baru anak sorang ek.. ehehe

    Reply
  • yanmie 24 November 2010, 12:50 am

    alisya nmpk dh besar, blh tmbh lagi pas nie…ehehee

    http://www.yanmieonline.com

    Reply
  • Sharinginfoz 24 November 2010, 1:08 am

    suka tengok alisya makan pejam mata

    Reply
  • Eyriqazz 24 November 2010, 1:16 am

    #Miza Yusof :bukan miza,papanya pun geram..thanks miza..

    #KBSM :thanks…

    #sfatimahzj :tuhla..makin semangat..nak suapkan dah taknak skang

    #Azmi:hik3,kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi

    #KiD :betoi2..

    Reply
  • Eyriqazz 24 November 2010, 1:17 am

    #shera haifa:thanks

    #Mama Zharfan :thanks mama zharfan..alah,small matterje..anytime

    #ShueQry:thanks shue..thanks singgah..stumbe upon google malaysia?

    #Tn.Punya :thanks bro..bila pula time bro?

    # hazman aka species1980:hik3..comel macam papanya

    Reply
  • Eyriqazz 24 November 2010, 1:19 am

    #d_LA :thanks d_la..appreaciate it a lot..

    #Jard The Great:sorang baru,,,more to come..hak3..

    #yanmie:boleh2 aje..hik3

    # Sharinginfoz:hik3..suka juga

    Reply
  • Nadia arRumaisha 24 November 2010, 1:21 am

    pandai betul si alisya ni buat muke cute…apapun dia mmg cute…

    Reply
  • SURIA AMANDA 24 November 2010, 1:25 am

    comel la alisya…..dah pandai request adik lom?huhu

    Reply
  • suffer8zine 24 November 2010, 1:31 am

    alahaiii sweet betul cumil 2

    Terkini : Wanita Paling Rendah Di Dunia

    Reply
  • Atia Adina 24 November 2010, 2:00 am

    comelnya dia….dengan baju meah menyala

    Reply
  • KimiCnoL 24 November 2010, 2:18 am

    comelnya alisya..nak tengok gambar papa mama alisya sambut 3rd aniversary jugak..hehe ;)
    JOM BACE ENTRY BARU
    “1.Dr Rozmey idola hatiku”

    “2.Kelebihan Ayat Ruqyah”

    Reply
  • azzey 24 November 2010, 4:07 am

    Eryqazz: chumel sungguh!

    Reply
  • y@n@ M!B 24 November 2010, 4:56 am

    haha..cutenye~ muka nakal =)

    Reply
  • Eyriqazz 25 November 2010, 7:45 am

    #Nadia arRumaisha:thanks nadia..cute macam papanya kan?

    #SURIA AMANDA:semalam mamanya tanya,nak adik tak?dia jawab, taknak,taknak..hik3…

    #suffer8zine:thanks bro…

    #Atia Adina :hik3…tok wan nya yang kasi..amik aura kak red sikit..

    #KimiCnoL:thanks..nanti saya updatekan…

    Reply
  • Eyriqazz 25 November 2010, 7:46 am

    #azzey :thanks…

    #y@n@ M!B :thanks..muka nakaL?pushh,push…minta dijauhkan

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »