Dengan anon yang tak tahu siapa tu pun nak bertekak siap buat entri khas|Nak cakap poyo, dah tua


Aku seorang anon said…
Bengap apa kamu ni. Dengan anon yang tak tahu siapa tu pun nak bertekak siap buat entri khas. Nak cakap poyo, dah tua. Dah macam budak-budak perangai. Matanglah sikit. Kata dah blogging lama. Aku ni guna nick anon juga. Jadi, ayuh kita bertekak dan buat entri khas untuk komen ini.. – Entry INI


Saya tunaikan permintaan kamu Anon. Kalau mahu bertekak jom kita bertekak dengan cara yang betul. Jangan baling batu sembunyi tangan, macam askar Israel la pula camni. Sembunyi celah bukit main tembak je.

Apapun, thanks again. Yang buruk itu datangnya dari saya. Mungkin benar juga katamu ANon, akan cuba perbaiki diri ini. Terimakasih , komenla bebanyak lagi ya. Teruja bila dapat komen bebanyak. Tentu anda seorang debater hebat dulu kan? Oh, kalau ajak bertekak, saya surrender, U win…Nanti saya belikan Medal untuk U ya? Boleh?

P/s : Sepuluh jari dipohon andai tersilap kata dan bahasa. Saya hanya manusia biasa.
Yang Benar – Eyriqazz Yang Dah Tua- 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

43 thoughts on “Dengan anon yang tak tahu siapa tu pun nak bertekak siap buat entri khas|Nak cakap poyo, dah tua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.