Celebrate Birthday Redmummy’s Kids|Megakidz Midvalley

Entry yang agak basi sedikit, 2 Minggu lepas saya mendapat jemputan dari Redmummy untuk Projek 30 nya atau lebih mudah lagi :
Birthday Celebration untuk Gegirl dan Abang
Wah, bukan Main seronok Mak Paknya ( Kak Red & Sirman)
Megakidz Midvalley ianya diadakan
Seronok kanak-kanak yang datang
Alisya pun Sama, serba merah
The Chick , The Cool Eyriqazz and The Jambu Je JAI
Yey, Alisya dapat Doorgift
Redmummy dan Geng-geng Mak & Bapa Ikan
Sumijelly dan Model Handphone Hangat ( or Hangit? )
Alisya dan Geng-geng Mat/Minah Sallehnya

Seronok Naik Kuda
Namun, diganggu oleh Sumijelly Terlampau
Thanks Redmummy for Inviting us. Sorry tak sempat belikan hadiah, sempat kasi duit raya saja untuk anak-anak kak Red. Next time InsyaAllah saya bawakan hadiah. Tak sempat nak beli coz baruje pulang kembali dari kampung minggu tu.
P/s : Weekend ni Birthday eyriqazz. takde sesiapa nak kasi hadiah ke? Hik3….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Celebrate Birthday Redmummy’s Kids|Megakidz Midvalley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.