≡ Menu
Cara-Cara Mengintai Orang Mandi. Orang ni lelaki ke Perempuan?Adake orang ngintai lelaki mandi ya? Tak senonoh betoi, Meh nak ajarkan, ni ilmu diperturunkan oleh Saudara Je Jai dan DarkBetmeng . Jejai pengalaman dia di Sarawak dulu, selalu skodeng/mengintai gadis/orang asli mandi. Terbaru pula :
Dark-Bekmeng Mengintai Hanis Zulikha Mandi (Credit Picture to Hamzah Ian)

Je Jai dan Darkbetmeng, eden gurau jer, aku tahu korang bukan kaki skodeng. Kalau skodeng pun mesti gadis-gadis yang cun saja kan? Hak3, Inilah sebenarnya :

yang dicari oleh somebody di blog ini

Anyway, ada Cara ke Nak Mengintai Orang Mandi? Toksahla ngintai-ngintai, nanti mata jadi Cam Pirate baru tahu. Hik3, tak gitu?

P/s : Jangai Ngintai-ngintai, Tengok Jauh-Jauh, Kalau sudah berkenan, sila masuk meminang…Hik3…
*** Ada seorang rakan cakap aritu, ramai gadis Melayu sekarang ini mengamalkan konsep, ” Malu tapi Mahu “, tuh yang mudah diperdayakan teman lelaki, Ummm, betulke ya? 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • suffer8zine 30 November 2010 at 12:47 pm

    hadoiii pon ade org search ke hekkk

    Terkini : Keputusan penuh undian pusingan pertama Anugerah Blog Pilihan Malaysia

  • Boloque 30 November 2010 at 1:02 pm

    apa sudah jadi…klakar pon ader jugak..hahahaah

    MENARIK: Dulu EGO,EGO S..sikalang EGO LC plak..macam 135 LC?

  • Arra JaSmY 30 November 2010 at 2:13 pm

    haha..lawaklah.Cara2 nak mengintai pown kena google ke?aiyok..dunia dunia.haha.=)

  • J.M.R 30 November 2010 at 2:42 pm

    MAL TP MAHU, MAU APA TU BRO???…HAHAHAHA

  • Tn.Punya 30 November 2010 at 3:03 pm

    macam2 perangai manusia pelik ni..heran aku

  • JAI 30 November 2010 at 1:56 pm

    Choyyyyy..gua jugak yang kena adeyy..baiklah gua angkat tangan gua ngaku gua ngintai hanis zalikha..wakakaka

  • Bella Enveeus 30 November 2010 at 4:13 pm

    LOL.. apa punya katun tu? :D

    Mahu buatpe nak malu2? Lagi bagus terus terang je, senang.. Honesty is the best policy.. Haha.. (boleh diaplikasi di sini ke?hmm)

  • Eyriqazz 30 November 2010 at 4:42 pm

    #suffer8zine :ada2 aja…

    #Boloque:hik3

    #JAI :dushh,apsal tak ajak aku sekali?waka waka..

    #Arra JaSmY:hik3..takut kena tangkap…

    #J.M.R:faham2la..ahaks2..

  • Eyriqazz 30 November 2010 at 4:42 pm

    #Tn.Punya:apa nak dihairankan?

    #Bella Enveeus:hak3…kelakar juga u ni bella.

  • MuJE 30 November 2010 at 4:58 pm

    okla, aku ngaku aku yang search.. wakakaka

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing