Bila Wanita BerGosip

Agak-agak apa yang Wife ku seronok sangat nak bercerita ni?  Komen di entry ini, dialog Isteri dan rakan-rakan, komen paling menarik dan menghiburkan hati Isteri akan saya hadiahkan 2 Tiket GSC Movies, expired datenya tiketnya 31 Dec 2010. Hik3, tergelak sakan wife tengok gambar ini. Kredit picture to FB rakan Isteri, Ida Hussin ..Your BBQ really Cool…I pun dah tak brapa ingat siapa Schoolmate/Classmate masa sekolah rendah.Nanti GTO buat entry pasal BBQ ni ya?

Alisya Dan Ida Hussin 

P/s : Jom komen dialog Isteri dan rakan-rakan….Satu pemenang,  2 Tiket GSC Movies untuk dimenangi. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Bila Wanita BerGosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.