Anda popular sbb mempopularkan hanis zalikha| X terbaik pun…

 
Sang Anoymous Mengaum lagi . Kali ini di entry Aura Hanis Zalikha , inilah komennya : 

Anonymous said…

anda popular sbb mempopularkan hanis zalikha. x terbaik pun…

Terimakasih buat Sang Anon yang baik hati dan sudi mengomen. Bukan mudah nak suruh orang komen di entry..Ini jawapan saya:

Maafkan saya, 1st..saya tidak popular kerana mempopularkan hanis zalikha. Hanis Zalikha already popular either saya mempopularkannya or tak. 2ndly, saya tidak popular, dan tidak pernah mengatakan saya popular. Saya sedar diri saya sebagai blogger Cap Ikan Ayam Goreng ini. Menulis pun mengikut gerak hati diri sendiri.

Oh, yang x terbaik tu.u r rite,saya memang tidak terbaik. Ramai silent bloggers yang terbaik dan lebih baik di luar sana. Apapun, terimakasih sekali lagi. Dah lama tak menerima komen sebegini. 

P/s : Selamat Tinggal Dunia Blog. Eyriqazz mengundur diri dari persada blogging….


…………………………………………………………..


Hik3, In ur Dream Anonymous..Saya akan teruskan berblogging selagi saya selesa dengannya. One day ,siapa tahu? Maybe u boleh ambil alih pula? tak gitu?

*** Jangan mudah melatah, Anonymous ini bagaikan Si Api, lagi ditaruk minyak lagila disukai. Sejukkan dia dengan Air ( kata-kata yang menggoda, mana tau lembut hatinya dan menjadi loyal reader)…Be Cool ….


UPDATED –


Lagi-lagi komen anonymous :


Anonymous said…

dah xnak blogging? btul ke? jgn jdi mcm jk sudaa  ( Anon,bacalah habis entry saya ya…)

……………………………………………………………

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

58 thoughts on “Anda popular sbb mempopularkan hanis zalikha| X terbaik pun…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.