Anak Dah Tiga tapi Perasaan Anak Dara

Oh, susah la nak cakap kat Mak Ikan ni. Perasan betoi, anak dah dah tiga, tapi perasan anak dara. Malasla nak cakap banyak korang terjah la sendiri :


Tengokla tu, sampaikan Anak Daraku pun turut menjadi mangsanya. Insafla sumi, sedarlah skit, ko dah nak cecah 40 tahun. Hak3, takdelah, gurauje, sebenarnya entry itu pun saya yang tulis di blognya, dia minta tolong tambah perasa di blognya, so, tambahla apa yang patut . Guest blogger ni bagus juga, at least adala sedikit kelainan dalam menulis kan? Tak gitu?

Comments

  1. Shahrul Hairy Shaharuddin says

    Oh, dah masuk 40 ka itu makcik? why la muka macam baru 20 hannn jek.. hahahah! ade rahsie nie.. =D

  2. says

    #Shahrul Hairy Shaharuddin :ada2,selalu2lah makan ikan siakap dan chicken chop…

    #makdara TERdiva:boleh2 aja MDT…kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan..

    #KiD :la,la,layan

    #JAI :hak3,tuhla…mak ikan pun jadilah…

    #cik EPAL :dush,mesti tak boleh tidur si sumi tu..hak3..

  3. says

    #Sharinginfoz :hik3,siapa yang kena?

    #farra8979 :oh,makin kembangla dia..

    #Nur Misnan:aksi dara terlampau

    #suffer8zine :hik2,mahu masuk meminang bro?

    #mia :hik3,gurau2 aje

    #Watie Rose:adalah terasa skit2..hak3..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing