Anak Dah Tiga tapi Perasaan Anak Dara

by eyriqazz on 26 November 2010

Oh, susah la nak cakap kat Mak Ikan ni. Perasan betoi, anak dah dah tiga, tapi perasan anak dara. Malasla nak cakap banyak korang terjah la sendiri :


Tengokla tu, sampaikan Anak Daraku pun turut menjadi mangsanya. Insafla sumi, sedarlah skit, ko dah nak cecah 40 tahun. Hak3, takdelah, gurauje, sebenarnya entry itu pun saya yang tulis di blognya, dia minta tolong tambah perasa di blognya, so, tambahla apa yang patut . Guest blogger ni bagus juga, at least adala sedikit kelainan dalam menulis kan? Tak gitu?
  • Shahrul Hairy Shaharuddin 26 November 2010 at 7:12 am

    Oh, dah masuk 40 ka itu makcik? why la muka macam baru 20 hannn jek.. hahahah! ade rahsie nie.. =D

  • makdara TERdiva 26 November 2010 at 7:16 am

    haha! pasni boleh jd guest blogger kat belog MDT plak..KALAUlah sudi..tsk!!

  • KiD 26 November 2010 at 7:25 am

    hahahaha.. layaannn

  • Encik Tikus 26 November 2010 at 7:52 am

    tersengih jea baca entry nie bro…

    pssstt..dah lame kot tak makan summy, LOL =p

  • JAI 26 November 2010 at 7:53 am

    Uihh..memang si sumi tak henggat..hehe..mak dara takleh mak ikan boleh..wakakaka

  • cik EPAL 26 November 2010 at 8:26 am

    tapi macam anak dara la jugak =)

  • Sharinginfoz 26 November 2010 at 9:21 am

    hmmmmm sumi sumi, kesian kena belasah kat eyriqazz

  • farra8979 26 November 2010 at 9:36 am

    hahahha.. k. sumi mmg cute.. ^_^

  • Nur Misnan 26 November 2010 at 9:57 am

    salam brother..
    oklah tuh.. sesekali aksi anak dara
    pingitan.. hu3..

  • suffer8zine 26 November 2010 at 10:06 am

    lain mcm je ank dara ni, hehehhh :P

    Terkini : Burger Daging Ular

  • mia 26 November 2010 at 6:13 pm

    hahahaa…kaw gile ayat ni en eyriqazz..ehhe…

  • Watie Rose 27 November 2010 at 12:50 am

    yg cik abg lak camner…ada terasa cam teruna lagi ker….hahaha

  • hazman aka species1980 27 November 2010 at 5:36 am

    Yeahh…. guest blogger bagus sebab boleh buat split test untuk reaksi para pembaca blog kita….

  • IronHeart2204 27 November 2010 at 8:30 am

    feel 2 ade lagi kan bang..haha

  • Tn.Punya 27 November 2010 at 5:54 pm

    ibu berjiwa muda…he2

  • Eyriqazz 29 November 2010 at 3:53 am

    #Shahrul Hairy Shaharuddin :ada2,selalu2lah makan ikan siakap dan chicken chop…

    #makdara TERdiva:boleh2 aja MDT…kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan..

    #KiD :la,la,layan

    #JAI :hak3,tuhla…mak ikan pun jadilah…

    #cik EPAL :dush,mesti tak boleh tidur si sumi tu..hak3..

  • Eyriqazz 29 November 2010 at 3:58 am

    #Sharinginfoz :hik3,siapa yang kena?

    #farra8979 :oh,makin kembangla dia..

    #Nur Misnan:aksi dara terlampau

    #suffer8zine :hik2,mahu masuk meminang bro?

    #mia :hik3,gurau2 aje

    #Watie Rose:adalah terasa skit2..hak3..

  • Eyriqazz 29 November 2010 at 4:00 am

    #hazman aka species1980;betoi2,sharing is caring kan?

    #IronHeart2204:hak3,tidak dinafikan..

    #Tn.Punya;hik3,betoi3..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: