≡ Menu

Oh, susah la nak cakap kat Mak Ikan ni. Perasan betoi, anak dah dah tiga, tapi perasan anak dara. Malasla nak cakap banyak korang terjah la sendiri :


Tengokla tu, sampaikan Anak Daraku pun turut menjadi mangsanya. Insafla sumi, sedarlah skit, ko dah nak cecah 40 tahun. Hak3, takdelah, gurauje, sebenarnya entry itu pun saya yang tulis di blognya, dia minta tolong tambah perasa di blognya, so, tambahla apa yang patut . Guest blogger ni bagus juga, at least adala sedikit kelainan dalam menulis kan? Tak gitu?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Shahrul Hairy Shaharuddin 26 November 2010, 7:12 am

    Oh, dah masuk 40 ka itu makcik? why la muka macam baru 20 hannn jek.. hahahah! ade rahsie nie.. =D

    Reply
  • makdara TERdiva 26 November 2010, 7:16 am

    haha! pasni boleh jd guest blogger kat belog MDT plak..KALAUlah sudi..tsk!!

    Reply
  • KiD 26 November 2010, 7:25 am

    hahahaha.. layaannn

    Reply
  • Encik Tikus 26 November 2010, 7:52 am

    tersengih jea baca entry nie bro…

    pssstt..dah lame kot tak makan summy, LOL =p

    Reply
  • farra8979 26 November 2010, 9:36 am

    hahahha.. k. sumi mmg cute.. ^_^

    Reply
  • Nur Misnan 26 November 2010, 9:57 am

    salam brother..
    oklah tuh.. sesekali aksi anak dara
    pingitan.. hu3..

    Reply
  • suffer8zine 26 November 2010, 10:06 am

    lain mcm je ank dara ni, hehehhh :P

    Terkini : Burger Daging Ular

    Reply
  • JAI 26 November 2010, 7:53 am

    Uihh..memang si sumi tak henggat..hehe..mak dara takleh mak ikan boleh..wakakaka

    Reply
  • cik EPAL 26 November 2010, 8:26 am

    tapi macam anak dara la jugak =)

    Reply
  • Sharinginfoz 26 November 2010, 9:21 am

    hmmmmm sumi sumi, kesian kena belasah kat eyriqazz

    Reply
  • mia 26 November 2010, 6:13 pm

    hahahaa…kaw gile ayat ni en eyriqazz..ehhe…

    Reply
  • Watie Rose 27 November 2010, 12:50 am

    yg cik abg lak camner…ada terasa cam teruna lagi ker….hahaha

    Reply
  • hazman aka species1980 27 November 2010, 5:36 am

    Yeahh…. guest blogger bagus sebab boleh buat split test untuk reaksi para pembaca blog kita….

    Reply
  • IronHeart2204 27 November 2010, 8:30 am

    feel 2 ade lagi kan bang..haha

    Reply
  • Tn.Punya 27 November 2010, 5:54 pm

    ibu berjiwa muda…he2

    Reply
  • Eyriqazz 29 November 2010, 3:53 am

    #Shahrul Hairy Shaharuddin :ada2,selalu2lah makan ikan siakap dan chicken chop…

    #makdara TERdiva:boleh2 aja MDT…kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan..

    #KiD :la,la,layan

    #JAI :hak3,tuhla…mak ikan pun jadilah…

    #cik EPAL :dush,mesti tak boleh tidur si sumi tu..hak3..

    Reply
  • Eyriqazz 29 November 2010, 3:58 am

    #Sharinginfoz :hik3,siapa yang kena?

    #farra8979 :oh,makin kembangla dia..

    #Nur Misnan:aksi dara terlampau

    #suffer8zine :hik2,mahu masuk meminang bro?

    #mia :hik3,gurau2 aje

    #Watie Rose:adalah terasa skit2..hak3..

    Reply
  • Eyriqazz 29 November 2010, 4:00 am

    #hazman aka species1980;betoi2,sharing is caring kan?

    #IronHeart2204:hak3,tidak dinafikan..

    #Tn.Punya;hik3,betoi3..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »