Anak Dah Tiga tapi Perasaan Anak Dara

Oh, susah la nak cakap kat Mak Ikan ni. Perasan betoi, anak dah dah tiga, tapi perasan anak dara. Malasla nak cakap banyak korang terjah la sendiri :


Tengokla tu, sampaikan Anak Daraku pun turut menjadi mangsanya. Insafla sumi, sedarlah skit, ko dah nak cecah 40 tahun. Hak3, takdelah, gurauje, sebenarnya entry itu pun saya yang tulis di blognya, dia minta tolong tambah perasa di blognya, so, tambahla apa yang patut . Guest blogger ni bagus juga, at least adala sedikit kelainan dalam menulis kan? Tak gitu?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Anak Dah Tiga tapi Perasaan Anak Dara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.