Ambil Gambar Dan Video Panas Bersama iPhone 4

Cantik juga gambar yang diambil dengan iPhone 4. 5-Megapixel Camera With LED FlashRetina Display dan HD Video Recording dan Editing betul-betul buatkan saya teruja. Inilah gambar-gambar dan Video Hot yang sempat diambil :


Jalan-Jalan di Pasar Malam
Oh, Gonna Miss Pasar Malam jika benar ianya akan dihapuskan tak lama lagi…

Alisya oh Alisya

Banyak dah Gambar dan Video diambil

Baruje nak tunjukkan koleksi Video Panas, tak boleh nak buka dan transferkan pula

Memang Panas, 1st panas coz gambar-gambar yang diambil, sebelum ni nampak di Iphone 4 tu, tapi bila nak dibuka dari Iphone sendiri pun tak boleh. Video pun sama, kenapa ya?

2nd panas, tak downloadkan lagi Itunes, so gambar tak ble nak transferkan. 2 gambar diatas, ditransferkan guna e-mail dari Iphone 4 send to my e-mail

Kenapa ya gambar-gambar dan video tu tak boleh open dari iPhone 4 tu? Ada pula yang hari 1st ambil,terus hilang? Ada viruske? Kawan blogger kata , iPhone mana ada virus…Anyone can help me on this?

Apapun, saya memang berpuas hati dengan kualiti gambar dan video diambil dengan iPhone 4. Cantik dan mengujakan hati. Dushh, semakin berbelah bagi hatiku antara iPhone 4 dan Blackberry mana satu yg perlu dipilih. Psst, dari iPhone boleh uploadkan gambar ke blog tak bila update blog? Blom cuba lagi, mahu tanya-tanya dulu. BB boleh kan?

P/s : Apa pandangan anda?Cantik tak gambar diambil dengan iPhone 4? Compare dengan BB?

P/s/s : Video Panas?? Korang mintala dengan JE JAI dan Sumijelly. Diorang banyak koleksi tu…Hak3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

10 thoughts on “Ambil Gambar Dan Video Panas Bersama iPhone 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.