Terlajak Perahu Boleh Diundur, Terlajak Kata Buruk Padahnya

Kata orang/pepatah melayu, Terlajak Perahu Boleh Diundur, Terlajak Kata Buruk Padahnya . Bersetuju 100% dengan pepatah ini , apapun, bak kata pepatah lain pula, Sesal Dahulu Pendapatan, Sesal Kemudian Tiada Gunanya.
Pandai buat, pandailah tanggungkan ? Saya pun pernah tuliskan dulu, Don’t take anything as granted. Yup, anything, terluka tangan boleh diubati, terluka hati, tiada ubatnya. i quote from somebody ” Atau yang dikatakan terbaik tu saje-saje nak buat-buat untuk menunjuk-nunjuk”
Que Sera-Sera, Whatever will be, The Future’s Not Us to See, Que Sera-Sera, What Will Be, Will Be…
P/s : If you love somebody, let them go, for if they return, they were always yours. And if they don’t, they never were. ” Dan wanita-wanita yang baik adalah untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik” . ´╗┐

Comments

  1. Tn.Punya says

    wah sungguh bermadah kata-kata eyriqazz malam ni..mcm di tujukan pada seseorang je.. bak kata orang sapa makan cili dia rasa pedas.. tak gitu

  2. Yutaka Mushimura says

    betul tuh GTO….sgt2 sokkkkaaaaa!!

    yang penting, kene pikir sebelum bertindak…sebab tindak tanduk kita sentiasa diperhatikan seluruh warga bumi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing