≡ Menu
Kata orang/pepatah melayu, Terlajak Perahu Boleh Diundur, Terlajak Kata Buruk Padahnya . Bersetuju 100% dengan pepatah ini , apapun, bak kata pepatah lain pula, Sesal Dahulu Pendapatan, Sesal Kemudian Tiada Gunanya.
Pandai buat, pandailah tanggungkan ? Saya pun pernah tuliskan dulu, Don’t take anything as granted. Yup, anything, terluka tangan boleh diubati, terluka hati, tiada ubatnya. i quote from somebody ” Atau yang dikatakan terbaik tu saje-saje nak buat-buat untuk menunjuk-nunjuk”
Que Sera-Sera, Whatever will be, The Future’s Not Us to See, Que Sera-Sera, What Will Be, Will Be…
P/s : If you love somebody, let them go, for if they return, they were always yours. And if they don’t, they never were. ” Dan wanita-wanita yang baik adalah untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik” . 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 14 October 2010, 12:41 pm

    ada apa2 ke ni? mcm ada mesej tersirat ajer..

    Reply
  • Tn.Punya 14 October 2010, 2:18 pm

    wah sungguh bermadah kata-kata eyriqazz malam ni..mcm di tujukan pada seseorang je.. bak kata orang sapa makan cili dia rasa pedas.. tak gitu

    Reply
  • J.M.R 14 October 2010, 2:48 pm

    like this quote:-)

    Reply
  • nur 14 October 2010, 3:53 pm

    nila setitik, rosak susu sebelanga..
    ALL IN ONE

    Reply
  • suffer8zine 14 October 2010, 7:08 pm

    betul bro setuju!

    Reply
  • yanmie 14 October 2010, 11:21 am

    yes betul tu…terlajak kata mana blh undur, so sebelum bertindak apa2 fikir dulu baik buruknye…

    eh…ada apa2 ke pasal entry nie??

    http://www.yanmieonline.com

    Reply
  • cikmin 14 October 2010, 1:00 pm Reply
  • nUR_rOsALiNdA 14 October 2010, 4:06 pm

    kenapalah agaknya nih..

    Reply
  • akubiomed 14 October 2010, 5:10 pm

    Kalau buat salah cepat-cepat mohon maaf kerana dosa sesama manusia hanya boleh dimaafkan oleh manusia sahaja

    Reply
  • Yutaka Mushimura 15 October 2010, 2:37 am

    betul tuh GTO….sgt2 sokkkkaaaaa!!

    yang penting, kene pikir sebelum bertindak…sebab tindak tanduk kita sentiasa diperhatikan seluruh warga bumi…

    Reply
  • Anonymous 20 October 2010, 7:15 am

    Thanks for the info

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »