≡ Menu
Kata orang/pepatah melayu, Terlajak Perahu Boleh Diundur, Terlajak Kata Buruk Padahnya . Bersetuju 100% dengan pepatah ini , apapun, bak kata pepatah lain pula, Sesal Dahulu Pendapatan, Sesal Kemudian Tiada Gunanya.
Pandai buat, pandailah tanggungkan ? Saya pun pernah tuliskan dulu, Don’t take anything as granted. Yup, anything, terluka tangan boleh diubati, terluka hati, tiada ubatnya. i quote from somebody ” Atau yang dikatakan terbaik tu saje-saje nak buat-buat untuk menunjuk-nunjuk”
Que Sera-Sera, Whatever will be, The Future’s Not Us to See, Que Sera-Sera, What Will Be, Will Be…
P/s : If you love somebody, let them go, for if they return, they were always yours. And if they don’t, they never were. ” Dan wanita-wanita yang baik adalah untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik” . 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 14 October 2010 at 12:41 pm

    ada apa2 ke ni? mcm ada mesej tersirat ajer..

  • Tn.Punya 14 October 2010 at 2:18 pm

    wah sungguh bermadah kata-kata eyriqazz malam ni..mcm di tujukan pada seseorang je.. bak kata orang sapa makan cili dia rasa pedas.. tak gitu

  • J.M.R 14 October 2010 at 2:48 pm

    like this quote:-)

  • nur 14 October 2010 at 3:53 pm

    nila setitik, rosak susu sebelanga..
    ALL IN ONE

  • suffer8zine 14 October 2010 at 7:08 pm

    betul bro setuju!

  • yanmie 14 October 2010 at 11:21 am

    yes betul tu…terlajak kata mana blh undur, so sebelum bertindak apa2 fikir dulu baik buruknye…

    eh…ada apa2 ke pasal entry nie??

    http://www.yanmieonline.com

  • cikmin 14 October 2010 at 1:00 pm
  • nUR_rOsALiNdA 14 October 2010 at 4:06 pm

    kenapalah agaknya nih..

  • akubiomed 14 October 2010 at 5:10 pm

    Kalau buat salah cepat-cepat mohon maaf kerana dosa sesama manusia hanya boleh dimaafkan oleh manusia sahaja

  • Yutaka Mushimura 15 October 2010 at 2:37 am

    betul tuh GTO….sgt2 sokkkkaaaaa!!

    yang penting, kene pikir sebelum bertindak…sebab tindak tanduk kita sentiasa diperhatikan seluruh warga bumi…

  • Anonymous 20 October 2010 at 7:15 am

    Thanks for the info

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing