Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3

Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3

Gadis Melayu 3 sudah sampai kemuncaknya malam ini dan bakal ditayangkan  di TV9  bermula pukul 830 malam. Mastura menjadi pilihanku untuk memenangi/ menjadi Juara Gadis Melayu 3 kali ini. Adoii , tak pernah tengok sekalipun Gadis Melayu tahun ni , namun saja nak kasi hangat buat peminat-peminat peserta final yang lain.


Kenapa saya meramalkan Mastura  bakal menang ? (berdasarkan profail  dan informasi peserta di entry di atas)
1) Dia mendapat undi Online tertinggi kini.Biasanya akan menjadi kenyataan, Lihatla saja realiti tv sebelum ini seperti Mawi, Shahir dan Hafiz.

2) Sedang menjalani praktikal dengan Salikin Sidek, salah seorang pereka fesyen terkemuka di Malaysia.Umm, fesyen dan kecantikan, tidak dapat dipisahkan dan kelebihan ini mungkin menjadi faktor penting buat Mastura.

3) Dia yang Paling Ayu dan Cun rasanya. Hak3, biasalah, yang paling menyerlah, dialah yang bakal menang kebiasaannya.
Pandai-pandaije sayani. Saja selingan/kasi spoil skit kerana tidak dapat menyaksikan rancangan ini kerana di ketika rancangan ini berlangsung, saya di Digi Angels Event. Hik3, dua tekaan saya sebelum ini menjadi kenyataan sebelum ini [ Mohd Juara Mentor 4 dan Asyraf Juara Imam Muda]Apapun, Good Luck buat semua FInalist Gadis Melayu 3.

P/s : Siapa Pula Pilihan Anda?

P/s/s : Buat Juara Gadis Melayu 3, nanti saya hantarkan Isteri untuk masuk meminang ya? Hik3..Dushh…ada Pinggan Mangkuk melayang..
UPDATED – Tekaan saya silap, Tahniah buat Rina Salleh kerana menjadi Juara Gadis Melayu 3. Pernah jumpa dia beberapa kali semasa bloggers event especially event yang dianjurkan Sifuku, Melromeo

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Rina Salleh Juara Gadis Melayu 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.