Ratah Tubuh Biniku | Pontianak in I-City Selangor

Adush, angkara siapalah ini yang search ” Ratah Tubuh Biniku” . Sorrylah, rahsia dalam bilik kenalah disimpan suami isteri. Nanti yang mencari tu dah kahwin, buatlah apapun dengan bini sendiri ya?
Pontianak in I-City Shah Alam ? Umm, gambar pontianak takde, tapi kalau Pengalaman Di I-City Shah Alam , saya ada. Memang best dan mengujakan. Memang kena singgah ya. Pasal Pontianak tu ada terbaca di Ohtidak, tapi nampak gambar macam fake aja.Toksahla takut, kat I-City tu ramai giler orang, hantu-hantu pun takut tengok korang ramai sangat di sana.
 P/s : Ratah Ikan Ayam Gorengpun sedapkan?
P/s/s : Skangni, usahkan Pontianak, manusia pun ada yang lagi kejam dari hantu kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Ratah Tubuh Biniku | Pontianak in I-City Selangor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.