Projek Terbaru Rosyam Nor, Eyriqazz dan ……..

Projek Terbaru Rosyam Nor, Eyriqazz dan ……..
Mampukah Eyriqazz mengegarkan persada Hiburan tanah air? hak3…
Agak-agak Projek apa yang dimaksudkan ini , Adakah  :
1)Ianya ada kaitan dengan Panggilan Hangat yang Eyriqazz terima ?
2) Keputusan untuk Memilih Tukar Tajuk Pilih Kasih ?
3) Ditawarkan watak ” Pak Guard” untuk drama/filem terbaru Rosyam Nor?
4) Kebetulan je jumpa pastu ambil gambar…Buat suspen?
Hik3, biarlah ianya menjadi tanda tanya dulu, kan cerita awal-awal, habukpun takde, tak guna juga kan? Apapun, first time jumpa Rosyam Nor face to face, memang best layan borak ngan dia. Memang friendly,tak sombong, talkative, rasa macam borak ngan member lama je.
Thanks to Mr. X yang bawa saya berjumpa Rosyam Nor untuk Projek terbaru Rosyam Nor, Eyriqazz, dan …… Hik3, nak jugak tumpang nama..
P/s : Plan nak bodek Rosyam Nor supaya saya dapat menunaikan hasrat si Isteri yang sudah lama mahu berjumpa dengan Fauziah Latiff (peminat setia Fauziah Latiff ) . Wish me Luck…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

30 thoughts on “Projek Terbaru Rosyam Nor, Eyriqazz dan ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.