Popeye’s Lousiana Kitchen

Weekend lepas Singgah di Midvalley dan singgah dinner di Popeye’s Lousiana Kitchen. Actually, dah lama rakan seuniversiti rekomenkan tempat ni, kebiasaannya pi lalu je tak sempat nak singgah. This time kami singgah buat pertama kali :

Nyam,Nyam Sedapnya Ayamnya

Bersama Ice Lemon Tea/Kentang/Dada Ayam/Ayam Goreng/French Fries

Alisya teruja
Cepatlah makan Mama

Cantik juga Popeye’s Restaurant ni

Set Promosi RM19.90 kami order

Jom terjah
Inilah review saya dan Isteri:
1) Ayamnya sedap. Compare dengan KFC, kami lebih sukakan yang ni. KFC best, yang ni pun best….Best lain-lain …Yangni rempahnya dan rasanya sukar dicari di tempat lain.
2) harga berpatutan…Lebih murah rasanya dari KFC
3) The only fast food yang saya jumpa menyediakan air selain soft drink set yang tidak dikenakan charga sampingan.
4) Suasana Santai.Cuma restoran tu sempit skit…Kalau time weekend penuh la juga orangnya.
5) Rating keseluruhan, review saya : 8.5/10 (wajib terjah)..
P/s : Pernah singgah di Popeye’s Lousiana Kitchen? Apa pandangan anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Popeye’s Lousiana Kitchen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.