≡ Menu
Jadual Hari Kelepasan Am Persekutuan 2011 | Cuti Umum 2011
Tahun depan plan mahu bercuti di Sabah/Sarawak dan mungkin Bandung/Hadyai jadi perancangan cuti untuk tiket kapal terbang amatlah penting. Search di Google akhirnya jumpalah Jadual Hari KeLepasan Am 2011 atau dengan sebutan mudah Cuti Umum 2011 .
Bolehla download juga jadual penuhnya  di SINI
Antara tarikh-tarikh cuti umum tahun depan antaranya :
Tahun Baru Cina – 3 dan 4 February 2011 ( Khamis dan Jumaat)
Maulidur Rasul – 15 Februari 2011 (Selasa)
Hari Pekerja – 1 Mei 2011 (Ahad)
Hari Raya Puasa – 30 dan 31 August 2011 ( Selasa dan Rabu)
Hari Kebangsaan –  31 August 2011 (Rabu)
Hari Raya Qurban – 6 November 2011 ( Ahad)
Wah, hari raya kedua jatuh pada hari yang sama dengan hari Kebangsaan? Umm, nampak gaya mungkin sambutan Hari Kebangsaan kurang meriah la tahun depan.
Almaklumla, bila isteri seorang guru, cuti umum antara tarikh yang kuterjah untuk booking/merancang percutian tahun depan. Harap-harap jadilah, teringin bercuti ke Sabah/Sarawak/Bandung dan Phuket tahun depan.
P/s :Anda pula bagaimana? Sudah merancang percutian untuk tahun 2011?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • suffer8zine 18 October 2010 at 12:03 pm

    untung la kj jadi cikgu :P

  • aZLiNa aZiZ 18 October 2010 at 12:13 pm

    Noted. Lalala…suka sebab baru nak merancang percutian nan indah ;p

    Thanks for sharing. :p

  • sw33tdarling 18 October 2010 at 12:15 pm

    takde perancangan lagi nak bercuti tapi dah lama tak cuti2 dgn family besar… nak makan angin dlm malaysia je laa rasanya.. santai tepi pantai ker…

  • transformed housewife 18 October 2010 at 3:33 pm

    nak bercuti tapi mcm tak de bajet je. huhu

  • Eyriqazz 18 October 2010 at 4:54 pm

    @sayang :untung wife saya…

  • Eyriqazz 18 October 2010 at 4:54 pm

    @aZLiNa aZiZ :sama2..jom bercutii,…

  • Eyriqazz 18 October 2010 at 4:55 pm

    @sw33tdarling:dalam malaysia pun byk destinasi menarik..jom cuti cuti malaysia

  • Eyriqazz 18 October 2010 at 4:55 pm

    @transformed housewife :takpe2..tahun depan ble menyimpan utk bercuti

  • Iron Lady, Lisa 19 October 2010 at 5:30 am

    TQ! since last week cari. tp jumpe yg x proper punye. I like this one. mekaseyy!

  • student 1 January 2011 at 9:42 am

    wahh…cikgu upenyer tuan belog ini..^^,

    p/s: ngajar mana cikgu?

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing