≡ Menu
Gambar Perkahwinan Kayangan Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor
 Dua Mempelai Tersenyum gembira
 Diiringi Jejaka Kacak dari mana ya?
 Termenung jauh nampak? Apa yang difikirkan Datin Dr. Harlina Mohd Yunos ya?
Oh, I’m dreaming about my first nite..
 Sama cantik sama padan
 Hensem Juga Mat Salleh/Angkasawan dari Sweden ke ya?
 Pengacara Majlis
 Tari Tualang Tiga Nyanyian Datuk Yusni Hamid
 Cantiknya baju rekaan Datuk Bernard Chandran
 Menjunjung Duli
 Besarnya Kek Kapal Angkasa. Brape puluh kilo ni ya?
 Keintiman dan kemesraan Si Pengantin Baru
 Oh, Lambat lagi ke majlis abis ni? Can’t wait 4…..Hik3..Noty..
Agak-agak perkahwinan ni dengan Datuk Siti Nurhaliza mana lagi glamour ya?

Tahniah buat Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor yang telah selamat melangsungkan majlis persandingannya malam tadi.  Semoga Perkahwinan angkawasan negara ini bahagia dan kekal ke akhir hayat. Untuk gambar Akad Nikahnya, boleh la terjah SINI

P/s : Selamat Pengantin Baru Buat Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr. Harlina Mohd Yunos. Last but not least, Good Luck For Your First Nite…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • joegrimjow 10 October 2010, 4:25 pm

    sangat terbabow
    siap ada streaming

    Reply
  • cikmin 10 October 2010, 4:43 pm

    kapel ni lagi glem dari tokti..pre wed shoot pun tak buat kot..ingat2 lupe dah…

    p/s 1st nite will be sembang nite jek..huhuhu…erkkk..dah 8 tahun bersembang kan..gud luck too Dr.sms!

    Reply
  • Sharinginfoz 10 October 2010, 10:55 pm

    semoga pasangan Sheikh Muszaphar dan Dr Halina berbahagia selalu dan hadapi rumahtangga dengan kebijaksanaan

    Reply
  • Bro Framestone 11 October 2010, 12:34 am

    tangkap kat tv tue huhuhuu

    baru cdg nk amik sekeping

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D’ House

    Reply
  • eT 11 October 2010, 1:29 am

    nape cam xperasan jek siaran langsung nih…huhu

    Reply
  • nur 11 October 2010, 1:39 am

    bahagia ke akhirnya- each wedding ada speselnya tersendiri kan.. xlah nak compare

    ALL IN ONE

    Reply
  • Tn.Punya 11 October 2010, 2:32 am

    wah rajin ko eyriqazz print screen majlis kawin tu.. majlis di kayangan…

    Reply
  • maslinamansor 11 October 2010, 3:41 am

    suka dengar datuk yusni hamid nyanyi semalam

    Reply
  • Wan Gerrard 11 October 2010, 3:53 am

    Gerrard minat perkahwinan mereka berdua, sama padan. ^_^v

    Reply
  • Zayani 11 October 2010, 5:40 am

    kek deorang 30kg.

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 11 October 2010, 6:09 am

    sket punya besar kek.tak tengok sampai abes pun mlm tadi.good luck jugak laa utk mereka menempuhi mlm pertama nanti :p

    Reply
  • Eyriqazz 11 October 2010, 6:50 am

    @joegrimjow:terbabow tu apa bro?

    @cikmin:1st nite sembang nite?no laa..first nite is an action nite..hik3,gatal..

    @ Sharinginfoz:amin..itula yang sebaiknya..gerun bila dengar citer cerai artis/orang popular ni…

    @Bro Framestone :hak3…gunakan apa yang ada..nak dijemput,umm..tunggu saya naik bulan la dulu kot..

    Reply
  • Eyriqazz 11 October 2010, 6:53 am

    @eT :camne ble tak perasan pula?teringatkan buah hati ekk?

    @nur:betul2..especially our own wedding..

    @Tn.Punya :hak3..print screen cantiknya…

    @maslinamansor :haah…best dia nyanyi..

    Reply
  • Eyriqazz 11 October 2010, 6:54 am

    @Wan Gerrard:setuju,bagai pinang dibelah dua..

    @Zayani :30kg?woww…besarnya..

    @e.l.i.s.s.m.i.e :takpe..malam kedua,ketiga,keempat,dan keribu2 ada lagi..hik3..

    Reply
  • dee 11 October 2010, 10:23 am

    tapi nmpak xgrand sgt la diorg pnya wedding..nmpak sesak n kelam kabut..supposedly bla diorang berarak masok tu, thre’s shouldnt be anyone yg boley amik gmba mcm tu je..b kamera fon la apa la,siap boley salam2 lg..plus, npe xde sultan yg ‘menepung tawar’-klu xsilap tu istilah dia,knp both of his n her parents jer..mcm diorg xkisah sultan yg mcemar duli tu(this is my opinion je)…n wedding konsep tradisional-angkasa wedding tu, seyes xjadi..plik…no offense k?n aku sorang ker yg perasan kasut Dr Sheikh Muzaffar yg 1st tu nmpk plik? n bju dia nmpk besar, bkn dia author bk kli ker?n isnt Sheikh Muzaffar is a perfectionist?huu~no ofence taken…just an opinion of mine..^^,

    Reply
  • Eyriqazz 11 October 2010, 11:10 am

    @dee:tuhla,lain padang,lain belalang,lain orang lain pandangan..thanks for ur comment..ur i tend to agree with some of ur comment i.e. bab2 bergambartu..

    Reply
  • koru 14 October 2010, 6:27 am

    kek dia semat!kek soyuz..slalu kita tengok kek apollo ja ^^

    ps:oh im dreaming about my first night LOL..ngn muke dia mcm tu lawak2!!

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »