Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2009

Sebagai tanda sokongan dan berterimakasih buat Ketua Talibarut @ Kak Ina KL yang bakal menjadi President Baru GplusMY tahun depan, saya sebagai ahli talibarut dan juga penaja bersama menjoinkan diri untuk Contest terbarunya yang diberi nama Gambar  Kenangan Open House Aidil Fitri 2010. Maaf, Kak Ina KL, gambar raya 2010 tak banyak yang diambil, jadi saya mempertaruhkan gambar raya tahun 2009.

Pengalaman Beraya 1st Year Bersama Alisya di Terengganu
Adikku Di Depan Banglo yang Baru Ku Beli tahun lepas (Hak3, I Wishh)
Ada Apa Pasal Kak Ina KL ni? Umm, Bolehla Korang terjah sendiri di entry-entry sebelum ini :
Some feedback from pengomen dari blog saya Pasal Kak Ina KL :
1) DaHLia said…
kak ina lah yg membukakan mataku dengan Nuffnang 🙂
2) daydeck86 said…
salam bro
hasrat aku nak makan gulai ikan keli salai tak tercapai lagi nih
bler la kak ina nak belanja kita makan kat umah dia nih
ahahahahahahahahha (Bila ya Kak Ina????)
3) CikLilyPutih said…
k ina memang sempoi lah. kepala gila-gila okeh!
4) kakchik said…
kak ina tu orangnya happening sekali. boleh kata ibu serba boleh dan up-to-date dengan dunia maya. kakchik rasa, dia lah blogger paling banyak gader2 tahun lepas.
5) Lovely Emy said…
ka ina xgarang la, dia yg tegur kita. hehe, gto takut ni nak tegur perempuan, takut isteri marah, hiks..
6) abangnara said…
kak ina blogger paling selamba pernah ditemui setakat nie.
rileks jer dia borak2 ngan saya.
mmg cepat mesra~~
7) Lin said…
btol3.. kak ina sangat friendly.. rase macam borak ngan mak sendiri je.. penuh keibuan gituu..first time jupe tapi macam dah lame kenal.. i like~~
8) umi_e said…
Salam… kak ina memang rajin dan bersungguh
* rajin jumpa bloggers 🙂
9) Billet-DOux said…
Kak Ina memang baek ati. 🙂
Ne yang takleh kalo babak wat gath kat umah kak ina ne.
Bilet nak ikut sekali. Nak soto!!
10) touyakaruma said…
“Anak-anak Kak Ina pun cun-cun”
Itulah yang paling penting sebenarnya …. nak kena terjah nie .
11) ratna said…
thanx perkenalkan blog kak ina kl ni.. wahhhh sedap2 betul masakan dia. saya terus linkkan blog dia kat blog saya. thanx once again..
12)mamashasha said…
SALAM….maka tertunaila hasrat dihati eryqazz….ngeh3x…..blog kak ini sangat2 sentap dgn hidangan yang menyelerakan….kene betul dgn selera saya……terus rasa nk makan masakan yg dihidangkan dlm n3 beliau….
13) LIA LOUSY said…
SUPERBBB…
buku resipi versi blog ;p
Finally :
kak ina kl said…
ha..ha..ha..kurang asam tul kamu ni..ingatkan betullah panggilan dari pihak bank.
Nasib baik akak tak menjerit cam tarzan kan dan ada sakit jantung..sabar ajerlah..

Dah penat membodek ni..Jangan lupa kasi saya menang…Nak juga menumpang glamour …Hak3….

Jom Kita Sertai Sekali Contest Ini [ Klik Sini ]

Contest- Gambar  Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)  adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara, nurazzah dan  darkbatman.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

4 thoughts on “Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.