≡ Menu

Maaf, tak sempat buat entry lagi pasal ni. Balik dari Midvalley dan sampai rumah dalam pukul 11 malam lebih. Tapi untuk preview/slide di sana tadi/gambar2 yang sempat di ambil bolehlah Terjah di SINI

Pioneer Nuffnang Glitterati Plus ( dlm 10 orang lagi tiada di dalam gambar ini) 

P/s : Saya salah seorang Pioneer group/22 ahli terawal  Glitterati Plus. jadi, jika ada apa-apa persoalan yang ingin ditanya, bolehla bertanya, kalau saya boleh jawab,saya akan cuba jawabkan.

P/s/s : It’s really a good Initiatives by Nuffnang , A Club By Bloggers For BLOGGERS

**Apa pandangan anda tentang  Glitterati Plus ini?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • n@m@n 16 October 2010, 5:08 pm

    apa dia sebenarnya GLI ++ tu ek? tak tahu pulak..

    dah hantar emel tapi tak dijemput pun..sob..sob

    Reply
  • hamzah ian 16 October 2010, 5:08 pm

    pioneer tu ape bro?

    Reply
  • kak ina kl 16 October 2010, 5:19 pm

    jelous sape yang jadi pioneer tu..

    Reply
  • Fina Fento 16 October 2010, 5:27 pm

    pioneer = perintis :P

    gedik nak translate jugak hahah

    Reply
  • joegrimjow 16 October 2010, 5:51 pm

    buat event best2 skit bro

    Reply
  • MaryamJamilah 16 October 2010, 6:05 pm

    camne pulak nak jadi ahli ni? tak faham ni.

    Reply
  • suffer8zine 16 October 2010, 8:10 pm

    nice info bro

    Reply
  • Eyriqazz 16 October 2010, 5:13 pm Reply
  • Eyriqazz 16 October 2010, 5:15 pm

    @hamzah ian :pioneer tu adalah ahli batch pertama GplusMy ini sejak ianya ditubuhkan…antara pioneer gplusmy ini adalah sumijelly,shahrol,mohdzaid,bean moreno dan ramai lagi…

    Reply
  • Anonymous 16 October 2010, 6:17 pm

    nampak bagus. Tapi orang jauh macam Sya ni memang tak boleh join semua event Nuffnang. :D So, pandang dari jauh je dah memadai

    Reply
  • Kaseh NazLieza 17 October 2010, 2:57 am

    1hr nti mesti latak masuk club ni…

    Reply
  • DaHLia 16 October 2010, 9:37 pm

    nasibku sama macam chekgu naman…
    kalo tak, leh kita berkenal2 :D

    Reply
  • JMY 17 October 2010, 6:27 am

    nnt pjg2kan la event kat luar kl, blh blogger luar kl merasa juga..

    Reply
  • ~ ReD ~ 17 October 2010, 6:46 am

    ms awal2 smpai tu..dh trasa gerun sbb dikelilingi blogger otai! huhu

    Berjumpa Dengan Blogger-Blogger Hebat di Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

    Reply
  • nur 17 October 2010, 6:58 am

    wah tahniah2

    ALL IN ONE

    Reply
  • Sharinginfoz 16 October 2010, 11:04 pm

    thanks bro for linking to my site, apa lagi kalau yang belum join, cepat2 le, apa yang penting kelab blogger untuk blogger

    Reply
  • hazman aka species1980 16 October 2010, 11:09 pm

    Gplus nie …. suatu idea yang bagus untuk aktif blogger bersosial antara satu sama lain….

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:38 am

    @kak ina kl:ishh,apa yang nak dijealouskan..akak pun bakal jadi member gplusmy juga apa

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:40 am

    @Fina Fento:haah,tepat sekali..thanks

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:40 am

    @joegrimjow :InsyaAllah, akan saya proposekan kepada council member nanti..kasi2 la idea nanti ya bro..bro kan berpengalaman bak2 camni

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:41 am

    @MaryamJamilah:online membership form akan available di Nuffnang website tak lama lagi…

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:51 am

    @Anonymous ;xper2..laterpun ble join juga..

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:52 am

    @suffer8zine:thanks bro..

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:53 am

    @DaHLia;tuhla..dah lama juga nak jumpa dahlia,kak yan n yanmie ni..hik3

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:54 am

    @Sharinginfoz:yiezaa,kelab blogger untuk blogger…itulah yang terbaiikkk…sama2..bro pun byk linkkan saya,thanks bro

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:54 am

    @hazman aka species1980 :setuju 100%

    Reply
  • Eyriqazz 17 October 2010, 4:54 am

    @Kaseh NazLieza:masuk2,jgn tak masuk..terbaik…

    Reply
  • ken 17 October 2010, 4:58 am

    looks cool :)

    Reply
  • yanmie 17 October 2010, 7:34 am

    seronoknyaa tgk gmbr kt slide smlm..insyallah ada rezeki blh join, oh ye kakyan amik gmbr kt fb ye..amin 2 keping je…ehehe

    http://www.yanmieonline.com

    Reply
  • Teh Tarik Drinker 17 October 2010, 1:18 pm

    always good to have you in the team! :D

    tehtarikmemoirs.com

    Reply
  • kheirul 18 October 2010, 9:14 am

    huh.. letih hari tu.. tapi seronok jumpa korang semua

    Reply
  • aQeidieQa 11 February 2011, 8:23 am

    saya nak join lah tapi mcmane ek? kene apply ke? tak fhm laa…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »