≡ Menu

Maaf, tak sempat buat entry lagi pasal ni. Balik dari Midvalley dan sampai rumah dalam pukul 11 malam lebih. Tapi untuk preview/slide di sana tadi/gambar2 yang sempat di ambil bolehlah Terjah di SINI

Pioneer Nuffnang Glitterati Plus ( dlm 10 orang lagi tiada di dalam gambar ini) 

P/s : Saya salah seorang Pioneer group/22 ahli terawal  Glitterati Plus. jadi, jika ada apa-apa persoalan yang ingin ditanya, bolehla bertanya, kalau saya boleh jawab,saya akan cuba jawabkan.

P/s/s : It’s really a good Initiatives by Nuffnang , A Club By Bloggers For BLOGGERS

**Apa pandangan anda tentang  Glitterati Plus ini?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • n@m@n 16 October 2010 at 5:08 pm

    apa dia sebenarnya GLI ++ tu ek? tak tahu pulak..

    dah hantar emel tapi tak dijemput pun..sob..sob

  • hamzah ian 16 October 2010 at 5:08 pm

    pioneer tu ape bro?

  • kak ina kl 16 October 2010 at 5:19 pm

    jelous sape yang jadi pioneer tu..

  • Fina Fento 16 October 2010 at 5:27 pm

    pioneer = perintis :P

    gedik nak translate jugak hahah

  • joegrimjow 16 October 2010 at 5:51 pm

    buat event best2 skit bro

  • MaryamJamilah 16 October 2010 at 6:05 pm

    camne pulak nak jadi ahli ni? tak faham ni.

  • suffer8zine 16 October 2010 at 8:10 pm

    nice info bro

  • Eyriqazz 16 October 2010 at 5:15 pm

    @hamzah ian :pioneer tu adalah ahli batch pertama GplusMy ini sejak ianya ditubuhkan…antara pioneer gplusmy ini adalah sumijelly,shahrol,mohdzaid,bean moreno dan ramai lagi…

  • Anonymous 16 October 2010 at 6:17 pm

    nampak bagus. Tapi orang jauh macam Sya ni memang tak boleh join semua event Nuffnang. :D So, pandang dari jauh je dah memadai

  • Kaseh NazLieza 17 October 2010 at 2:57 am

    1hr nti mesti latak masuk club ni…

  • DaHLia 16 October 2010 at 9:37 pm

    nasibku sama macam chekgu naman…
    kalo tak, leh kita berkenal2 :D

  • JMY 17 October 2010 at 6:27 am

    nnt pjg2kan la event kat luar kl, blh blogger luar kl merasa juga..

  • ~ ReD ~ 17 October 2010 at 6:46 am

    ms awal2 smpai tu..dh trasa gerun sbb dikelilingi blogger otai! huhu

    Berjumpa Dengan Blogger-Blogger Hebat di Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

  • nur 17 October 2010 at 6:58 am

    wah tahniah2

    ALL IN ONE

  • Sharinginfoz 16 October 2010 at 11:04 pm

    thanks bro for linking to my site, apa lagi kalau yang belum join, cepat2 le, apa yang penting kelab blogger untuk blogger

  • hazman aka species1980 16 October 2010 at 11:09 pm

    Gplus nie …. suatu idea yang bagus untuk aktif blogger bersosial antara satu sama lain….

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:38 am

    @kak ina kl:ishh,apa yang nak dijealouskan..akak pun bakal jadi member gplusmy juga apa

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:40 am

    @Fina Fento:haah,tepat sekali..thanks

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:40 am

    @joegrimjow :InsyaAllah, akan saya proposekan kepada council member nanti..kasi2 la idea nanti ya bro..bro kan berpengalaman bak2 camni

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:41 am

    @MaryamJamilah:online membership form akan available di Nuffnang website tak lama lagi…

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:51 am

    @Anonymous ;xper2..laterpun ble join juga..

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:52 am

    @suffer8zine:thanks bro..

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:53 am

    @DaHLia;tuhla..dah lama juga nak jumpa dahlia,kak yan n yanmie ni..hik3

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:54 am

    @Sharinginfoz:yiezaa,kelab blogger untuk blogger…itulah yang terbaiikkk…sama2..bro pun byk linkkan saya,thanks bro

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:54 am

    @hazman aka species1980 :setuju 100%

  • Eyriqazz 17 October 2010 at 4:54 am

    @Kaseh NazLieza:masuk2,jgn tak masuk..terbaik…

  • ken 17 October 2010 at 4:58 am

    looks cool :)

  • yanmie 17 October 2010 at 7:34 am

    seronoknyaa tgk gmbr kt slide smlm..insyallah ada rezeki blh join, oh ye kakyan amik gmbr kt fb ye..amin 2 keping je…ehehe

    http://www.yanmieonline.com

  • Teh Tarik Drinker 17 October 2010 at 1:18 pm

    always good to have you in the team! :D

    tehtarikmemoirs.com

  • kheirul 18 October 2010 at 9:14 am

    huh.. letih hari tu.. tapi seronok jumpa korang semua

  • aQeidieQa 11 February 2011 at 8:23 am

    saya nak join lah tapi mcmane ek? kene apply ke? tak fhm laa…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing