Video Lucah Fasha Sandha Bakal Tersebar?

Video Lucah Fasha Sandha Bakal TersebaR?
Terbaca kisah ”  Blackberry Fasha Sandha Hilang, Orang Ramai Sedang Menunggu Video Panas” di salah sebuah forum di Malaysia, dan ramai ternanti-nanti video panas ini? Umm, jika betul, adakah sepanas Video Ariel Peterpan, Luna Maya, or Cut Tari?
Artis jelita, Fasha Sandha kerugian lebih RM2,000 apabila telefon pintar Blackberry miliknya hilang selepas bilik penginapannya di sebuah hotel di Pantai Chenang di sini, dimasuki pencuri
Sumber polis berkata, kejadian dipercayai berlaku kira-kira jam 2.30 pagi dan hanya telefon pintar Blackberry milik Fasha Sandha dilarikan pencuri.
Dalam kesibukan orang ramai dengan video lucah Ariel Peterpan yang bocor dek kerana rakan sendiri, telefon bimbit peribadi milik Fasha Sandha kini di’tangan orang.Tidak’lah kami kata yang telefon bimbit Fasha Sandha mengandungi video serupa namun maklumat peribadi dalam telefon bimbit itu pasti menjadi bahan berita berharga.Kami harap tiada apa-apa dalam telefon bimbit tersebut yang boleh mejejaskan karier Fasha Sandha hari ini. 
Tergelak baca salah satu komen yang berbunyi ” adusss..jgn clip aku ngan fasha sudah…mengamuk mak aku..harap2 fasha dah delete clip aku ngan dia….ehehehe “

Adakah Abang Angkat Jejai @ JE JAI turut terlibat sama?
Hik3, selingan dan saja saya mahu menyakat abang angkat JEjai @ Je Jai , namun jika ianya benar tentu ramai yang akan tercari-cari dan mahu download Video Lucah Fasha Sandha ni kan?
Atau Mungkinkah Beautifulnara sudah ada Koleksi video itu? ( Gosip Artis Malaysia Terkini dan Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi)
P/s : Layan Video Justin Bieber Junior lagi best, tak gitu?
P/s/s : Mood agak ke awang-awangan skit bila terpilih menjadi salah seorang dari 30 Finalist untuk MySelangorStory Contest. Wish Me Luck, hadiah lumayan menanti jika dapat memenangi Contest ini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

27 thoughts on “Video Lucah Fasha Sandha Bakal Tersebar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.