Tuah Sang Anonymous

Entry Reload and Wow dirujuk. Cukup teruja bila membaca komen dari Anonymous . Menang hadiah RM1,000 Cash tu :

Anonymous said…

saya nk kongsi crita gembira ckit..saya ni bukan stdy kat mlaysia,stdy kat luar..balik mlayisia jarang2 je…n then,b4 raya aidilfitri 2010,saya dapat beraya di mlaysia…time tu saya xde no mlaysia,biasa la,bila lama x reload,nombor lama saya mati…saya pon beli la no baru,i beli no celcom sbb si DIA pakai no celcom..dia pon suruh la bli CELOCOM BLUE…
n then,bla ade awek ni,hari2 kol..hari2 topup,kering poket!hehehe…tup2 dua tiga hari lepas raya,CELCOM msg ckp saya menang duit raya rm1000..saya buat bodoh je la..ingtkan msg tipu2..ye lar,zaman teknology cangih2,mayb org tipu…
2 3 hari lepas sy dpt msg tu,sy tak hirau pon msg celcom tu,until one day tu,masa saya makan ptg,ade operator dari celcom call ckp saya bleh pegi amik duit tu kat office celcom!sy mmg x percaya kot,n saya x pernah tau pon ade contest ni..hehehehe…
alhamdulillah la,rezki saya…mungkin celcom da tau sy tengah mengumpul duit nk tunang..heheheh
dapat 1000 ni ingt nk bli cincin tunang,ditaja celcom!hehehe

tu je la..bye sya_hei@yahoo.com.my

Wah,bestnya, dpt RM1,000 tu. Kesahihannya tak pastila pulak tapi nampak keterujaannya mengomen panjang lebar tu, rasanya boleh dipercayai. Oh, blom terlambat lagi untuk menang, tarikh tutupnya adalah 10 Oktober 2010 untuk top up [ Klik Here ]

P/s : Bestkan dapat hadiah tanpa disangka-sangka?
P/s/s : Tak semua Anonymous suka mengacau. Ada juga yang bagus dan memberikan inspirasi untuk terus berjaya. Anyway, I love anonymous, mematangkan dan belajar untuk memperbaiki diri dari komen-komen mereka. How About you?
P/s 3 : Jangan lupa vote for Me for MySelangorStory Contest [ Klik Here to Vote ]

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Tuah Sang Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.