≡ Menu
Weekend lepas, setelah dipujuk rayu oleh Isteri tersayang, kamipun pergilah Shopping di Midvalley Megamall untuk persiapan raya.
Sempatlah angkat 2 pasang jeans berjenama BUM (diskaun 50%)
Entah kenapa , memang suka dengan jenama BUM (Total 2 pasang, RM100+ je)

Sandal Capilano menjadi pilihan (diskaun 30%, first time beli jenama ni)
Dapat free bagje
Total, tak sampai la RM200 . Berbaloi la juga beli time sale (tak pastila pula betul-betul sale or tak). Takperlah, akhir bulan ni dapat 5 Juta duit Nuffnang (In Rupiah la, hak3).
P/s : Seronok juga shopping ni ya? Patutla ramai wanita hantu shopping dan terapi untuk wanita. Hik3, myself, beli both of benda tu, take me about ten minutes to decide, try, and beli. Kalau wifey/wanita, sah-sah makan sejam dua tiga kan?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mama zharfan 9 September 2010 at 7:35 am

    lumayan nyer duit nuff GTO! dekat2 rm2k tu sekali cash out…me sgt kagum & admire ;)

  • J.M.R 9 September 2010 at 1:54 pm

    cam macho je kan kalo laki shopping raya..hehehe

  • mamashasha 9 September 2010 at 5:28 pm

    selamat hari raya bro….maaf zahir & batin…

  • Encik Tikus 9 September 2010 at 6:01 pm

    perempuan memang lama bila bershopping -.-

  • Anip™ 12 September 2010 at 3:40 am

    perghh..sakan shopping

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing