Petaling Street Air Mata Kucing MidValley Megamall

Sebelum ni masa singgah di Midvalley, berkali-kali saya nampak gerai Air Mata Kucing di Midvalley Megamall ni. Ramai giler yang singgah, nak beli tak berani coz musykil halal haramnya. Until saya ternampak ramai Melayu yang singgah membeli dan mak mertua pun singgah membeli sama di suatu hari.


Suatu hari, saya pun mencubalah :

Air Mata Kucing di Lower Ground Midvalley Megamall ni, RM2 je segelas
Fuhh, lambang naga lagi. Kreatif
Bila first time mencuba, memang sedap. Betul-betul Ho Liao (betulke ni) . Honestly, tak pernah lagi rasa Air Mata Kucing sesedap ni sebelum ni, patutla ramai yang menyinggah. Wife cakap mak mertua dah lama dah suka air mata kucing di gerai ni. Rasanya memang Marvellous, dan terbaik. Lepas ni bila terjah Midvalley bolehla cuba lagi.
Action speak for itself…Adaje orang menyinggah
 
Apa secret ingredient dia pakai ya? Mak mertua saya ckp, even Air Soya yang dibuat oleh chinese rasanya lebih sedap.katanya coz penapis yang dipakai salah satu faktornya. Mak mertua saya ramai kawan berbangsa Cina dan jangan main-main, walaupun hanya bekerja sebagai seorang kerani, dia boleh bercakap bahasa Cina. Fasih lagi. . terkezut bila tgk dia speaking, kalau pi kedai memang mudahla nak tawar menawar kalau bawa mak mertua. ehh, tersasul pula.
 
Korang cubalah nanti. Memang gerenti puas hati.Jana Pendapatan dengan Bisnes Burger – -> Panduan Jana 5 Angka Sebulan dengan Bisnes Burger

 
P/s : Ada sesiapa yang pernah cuba Air Mata Kucing di Midvalley ni? Apa pandangan anda?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Petaling Street Air Mata Kucing MidValley Megamall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.