Mak Dara Terdiva Sentap Kalau Kutuk Anuar Zain

Salam dari Eyriqazz,
Entry Kenapa Perempuan Suka Anuar Zain dirujuk. Cukup tertarik dengan salah satu komen dari peminat no. 1 Anuar Zain, siapa lagi kalau bukan :

Fuhh, memang sentap dia kalau ada orang mengumpat Anuar Zain, jom tengok apa komen dia :
“vavava! l luv anuar zain..sebab wajah dia yg tampan, getaran suara dia yg memukau tangkai jantung hati makdiva..
jd saya memang sentap kalau ade org cuba lekeh2kan beliau ini..haha! giler kan???
jgn tak caya..yg saya sanggup usung perut semata2 nak tengok dia live..lalalalala…”
Fuh, memang peminat no. 1 la Mak Dara terdiva, sanggup usung perut tu? Hik3, besar sungguh pengaruh Anuar Zain buat kaum hawa di Malaysia ini kan? Kalah Mawi, Fahrin Ahmad, dan Awal Ashaari camni.
Oh ya, profile Mak Dara terdiva pun cool jugak :
“~ bukan seorang wanita arab.. ~ jawa + banjar ~ anak 3 orang ~ bukan muda lagi,apatah lagi kurus.. ~ suka outdoor aktiviti tetapi gayat pada ketinggian ~ seorang yg nampak serius tetapi kelakar..eh! kelakar ke??? “
P/s : Jom terjah Mak Dara terdiva pulak, kasi dia lagi sentap. Ehh, sayapun kalau ada orang kutuk Fauziah Latiff dan Lisa Surihani, saya pun marah ye…Hik3..
P/s/s : Sorry Mak Dara terdiva, ambil gambar dan buat entry tak mintak permission dulu. Jangan marah ye? Hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

5 thoughts on “Mak Dara Terdiva Sentap Kalau Kutuk Anuar Zain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.