≡ Menu
Dussh, tengah pening, penat dan cuba menyiapkan apa yang patut untuk entry MySelangorStory Journey/Travel + Advertorial yang perlu disiapkan dlm masa sehari dua lagi,  singgah sat di Histats. Dussh, ada orang tengah surf “Macam Mana Nak Cari Bohsia Di Kuala Terengganu “. Mentang-mentangla saya orang Terengganu, nak pula cari blog ini.
Sorryla, tak dapat nak nolong, bohsia di KL pun saya tak tahu camne nak cari. Kalau mahu cari tempat menarik untuk dilawati, mungkin saya boleh tolong as I’m joining MySelangorStory Travel/Journey now. Dah singgah di homestay sawah padi yang mengujakan di Sabak Bernam, Genting Highland (part of GH adalah Selangor tau), I City Shah Alam, Air Terjun, Sunway Lagoon dan banyak lagi.
 
P/s : Kat mana nak cari Blackberry yang best ya? Opps, rephrase, BB/ Line apa yang paling best dan mengujakan ya?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • SyAmSuL AnUaR 26 September 2010, 1:02 pm

    tu pun org nk cari gk ke..isy2..

    Saya Suka Cara Kamu Berfikir

    Reply
  • aReaL 26 September 2010, 1:18 pm

    Dunia Semakin Moden, Bohsia Kini Dapat Tanpa Keluar Dari Rumah… Hehehe….

    Reply
  • J.M.R 26 September 2010, 1:28 pm

    ada ke org bwt blog psl bohsia nih?aiyoo

    Reply
  • joegrimjow 26 September 2010, 2:42 pm

    digiiii

    Reply
  • Ummi Hanie 26 September 2010, 4:40 pm

    kereknye otak org itu….

    sungguh tak maju

    Reply
  • Hazwan Arif 26 September 2010, 4:41 pm

    bohsia makin bnyk leni kt tganu,..sedeh2

    Reply
  • Afizz 26 September 2010, 1:00 pm

    Agaknya dia tengah mengalami suatu keadaan yang dikenali sebagai kesangapan tahap kritikal la tuh…apa daa…

    *walaupun tinggal kat seksyen 7 , shah alam , tapi tak pernah jejakkan kaki ka I-City…sedihnyer…

    Entry terbaru MemoriSeorangMuda:
    Boleh Terpesong Akidah Anak-Anak Bila Baca Buku Ni

    Reply
  • Mr feckry 26 September 2010, 2:45 pm

    tak payah le buat maksiat

    Reply
  • Miss Q 26 September 2010, 11:35 pm

    Memang kelakar kadang2 melihat feveret keyword nih. Kat nuff keyword tuh, keyword “bontot” mengatasi segalanya!

    Entry baru: “Khazanah Alam”

    Reply
  • DaHLia 26 September 2010, 3:46 pm

    wahhh sesambil bercuti2 sakan di Selangor gaya ambassador pun masyukkk..!!!

    Reply
  • White Bird 27 September 2010, 4:37 am

    sangat memalukan diri sendiri..

    kenapala dicarinya bohsia..

    Reply
  • Sumijelly 27 September 2010, 6:54 am

    amboi…nak pakai BB nampak?? hehehehe

    Sumijelly.com

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 27 September 2010, 7:45 am

    wah ! dah beli bb ker? hehehe.nanti post via bb ajer lah kan entry kat belog :)

    Reply
  • MamaYatie 28 September 2010, 12:51 am

    aiyyoo..ini macam punya org pun ada ka?

    psstt..bro dah beli BB jgn lupa tayang..hihi

    Reply
  • Jv2 8 October 2010, 11:41 am

    Tahniah Tuan umah nak pakai BB tu….

    Reply
  • ultimatebot 21 December 2010, 7:02 pm

    best jugak posting2 kat blog ko ni..

    hurm.. kalau ko search “melayu” kat google.. cuba tgk ape google suggest.. huhuh.. dr situ pn leh tgk sikap orang kita skang ni.. huhu.. erm.. (ntah2 ramai visitor yg dtg kat thread ni pn sbb tajuk thread ni.. hehehe.. :P )

    huhuh… BB dengan DiGi aku dengar banyak kelebihan..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »