Kuih Raya Terlampau

Malam ini, saya sekeluarga akan pulang ke kampung (Kelantan dan selepas itu Terengganu). Persiapan sudah hampir siap untuk pulang ke kampung. Tak lupa juga :
Kuih Raya Buat Keluarga di Kampung (Takde la terlampau pun)
Inilah je Yang sempat dibeli
Mostly beli dengan rakan-rakan dari ofis dan tak lupa juga dari Ruby [ Cookies For Raya ] .Ruby, jangan lupa lagi 4 balang kuih raya tau, kan tak cukup pula untuk keluarga di kampung. Tuhla ruby, lambat sangat promote kuih raya kat saya, kalau tak ,sure lagi banyak boleh order. Seriosuly, kuih raya Ruby memang sedap-sedap, Isteri suka giler Ice Cream Vanilla dan Kuih Makmur. Takper, next year, sure ko eden terjah dulu untuk kuih raya.

P/s/s : Sorry, sengaja dikontroversikan sikit tajuknya. Teruja untuk pulang ke kampung. Hik3…

P/s : Doa2kan perjalanan pulang kami ke kampung malam ini. Semoga selamat sampai dan kembali semula ke KL. Oh ya, tak lupa juga, Ucapan Selamat Hari Raya dari Eyriqazz buat semua.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Kuih Raya Terlampau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.