Kenapa Perempuan Suka Anuar Zain


Kenapa Perempuan Suka Anuar Zain?

Soalan Mudah, meh Eyriqazz tolong jawabkan, Inilah Sebab-sebabnya  Kenapa Wanita/Perempuan Sukakan Anuar Zain :

1) Paras rupa,paras rupa, paras rupa…Kacak dan hensem, surelah orang suka
2) For sure minat berlainan jantina
3)Single dan Available (siapa yang tak suka?)
4) Peramah , Mesra dan Mudah Melayan Kerenah
5) Pernah jumpa dia sekali [refer entry Anuar Zain] memang dia mudah melayan peminat dan cara dia cakap dengan sesiapa macam dah lama kenal. 
6) Nyanyian yang menusuk kalbu . Suke gila lagu Keabadian Cinta
7) Korang tambahla pula..

Sayapun Suka Anuar Zain (Peduli la apa orang nak kata, Ada aku kisah??)

Walaupun masa Annual Dinner baru-baru ni ramai yang meluat dengan dia, saya tetap ok dengan nyanyiannya. Lagipun dia mudah melayan kerenah orang, apapun lain padang lain belalang. Dah nama pun artis, mesti ada orang suka dan tak suka kan?

P/s :Oh, wanita-wanita di luar sana, Apa pula pandangan anda? Kenapa Perempuan Suka Anuar Zain?

P/s/s :Selamat Hari Lahir Buat My First Love. Betul kata orang, Cinta Pertama sukar dilupakan, kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Kenapa Perempuan Suka Anuar Zain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.