I’m Sorry


I’m Sorry

I’m Sorry for :

1) X dapat nak updatekan blog ni seperti selalu. Hectic schedule with MySelangorStory Competition + quite difficult to get a stable Internet Connection. Biasalah bila jalan-jalan tempat yang tidak banyak coverage seperti Genting Highlands, Hulu Selangor Homestay and etc. Will update it once i got back from this journey/competition. Too tired. Ni pun updatekan di Wifi The Coffee Bean Sunway Pyramid.Got extra time for free and easy di sini for a few hours.

2) X dapat nak updatekan lagi Senarai Peserta My Raya Moments Contest + Upload ur Picture di Facebook. Same reason as no. 1.Terimakasih yang telah joini dan kepada yang belum join, join-joinla ya as I might give more Surprise + Present. Berita hangat telah disahkan…Hik3..Will upload it bila dah habis dari MySelangorStory Journey ini.

3) Sorry for tak sempat membalas komen dan mengunjungi kembali blog anda. InsyaAllah, ada kelapangan akan saya singgah-singgahi.

4) Feel like zombie bergerak now, soo tired but really great experience with MySelangorStory Journey. Sorry tak sempat nak update the travelogue, sama reason dengan no. 1, will update it after 27 Sept. Jangan lupa komen dan Vote ya. InsyaAllah, kalau saya menang, saya akan buat contest lagi.

5)Sorry for anything. tersilap kata dan bahasa, we are still di ” Bulan Raya” kan?

P/s : Better late than never, better safe than sorry, better sorry than never, better apologize if made a mistake and better learn and enjoy ur life before u regret it.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

5 thoughts on “I’m Sorry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.