First ChurpChurp Cash Out | Terima Kasih ChurpChurp

Alhamdulillah, penantian akhirnya berbaloi juga. Akhirnya dapat juga Cash Out duit ChurpChurp  . Tak sangka, sekarang ni , dengan bertwitter pun boleh menjana Income Sampingan :

First Cash Out, RM192.77 

Tolak Charge RM1, tinggaL LA RM191.77

Actually, RM 100 adalah hasil memenangi Contest terbaru ChurpChurp. Bolehla refer entry saya sebelum ini :   Buat Duit Dengan Twitter/ChurpChurp

ChurpChurp ni memang boleh dipercayai dan diyakini dan bukannya Scam, sudah ramai yang berjaya memperolehi Income sampingan dengan ChurpChurp. Oh ya, saya menang hadiah saguhati/consolidation prize saja :

Seperti di janjikan di entry Buat Duit Dengan Twitter/ChurpChurp, hadiah kemenangan akan dikongsi bersama, dan selepas saya menghubungi pihak ChurpChurp berkenaan siapa yang referkan saya as referral, inilah jawapan yang diberikan :

Due to ChurpChurp\’s privacy policy, we will not disclose their full name and contact information. We may however disclose their twitter account which you may proceed contacting them from there – via DM, or tweet.  There are three valid (Twitter and or Facebook Friends / Followers) registered under your name : 1. twitter.com/wan_gerrard 2. twitter.com/jajarina 3. twitter.com/orend3vil89

Tak sangka, walaupun hanya referral 3 orang sahaja boleh menang hadiah saguhati RM100. Itulah kata orang, Tuah Ayam Nampak di kaki, Tuah manusia siapa yang tahu. jadi, as promised, hadiah akan dikongsi bersama dan RM25 each  untuk ketiga-tiga twitters di atas. Nanti saya hubungi anda semua berkenaan transfer of money ataupun top up pilihan anda ya?

Memang boleh buat duit dengan twitter. The more follower you have, the better the Income you will get from the twit assign to you by churpchurp. Mahu tambahkan follower twitter? Bolehla follow twitter Eyriqazz di twitter.com/eyriqazz dan informla di mesej ini twitter ID anda bila dah follow. InsyaAllah, eyriqazz follow kembali. Sama-sama mencari rezeki apa salahnya kan? In case of twitter, rasanya tak salah pakai konsep Follow Me, I Will Follow You.

P/s : Jadi apa tunggu lagi? Jomla sama-sama join ChurpChurp dan buat Income dengan ChurpChurp/Bertwitter. Twitter ini menyeronokkan juga, jimat belanja dan tambah kenalan, tak gitu? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “First ChurpChurp Cash Out | Terima Kasih ChurpChurp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.