Duit Raya Give Away

by eyriqazz on 2 September 2010

in contest

Salam dari Eyriqazz,
Sempena Kegembiraan My 1st Anniversary With Nuffnang dan juga Advertorial Terbaru yang saya terima, di sini saya ingin berkongsi kembali Income yang saya perolehi. Sharing Is Caring, itulah yang sebaiknya kan?
Duit Raya Give Away
Oklah, kan jenuh pula membaca panjang-panjang, Inilah Syarat-Syarat Duit Raya Give Away ini :
2) Sharekan Entry/Permalink [ Reload dan Wow | Hadiah Bernilai RM20 Juta Untuk Dimenangi dan juga entry Duit Raya Give Away Ini ] di Wall Facebook anda. Jangan risau, button Share Facebook sudah ada di entry itu, hanya tekan, Log In dan Sharekannya.
3)  twit kan entry Duit Raya Give Away ini dan entry Reload dan Wow di twitter anda.Jika tiada twitter, registerkanla twitter di http://www.twitter.com

4) Last but not least, Vote 4 me For MySelangorStory Contest [ Klik Sini ]

Itu saja, bila dah selesai, hantarkan komen di entry ini beserta URL blog anda.
Tarikh tutup Contest/Duit Raya Giveaway ini adalah pada hari Isnin 13 September 2010
Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah di Random.Org ataupun Alternatif Lain Kotak Undi akan dibuat beserta URL Blog peserta di kertas undi  dan cabutan akan dibuat pada 14 or 15 September 2010 . Keputusan akan diumumkan pada 16 September 2010 ( Hari Malaysia)
Inilah Hadiah Yang Menanti :
1) Hadiah Utama – RM30 Cash or RM30 Top Up
2) Hadiah Saguhati – RM10 Cash or RM10 top up x 7 Pemenang
Jadi, total hadiahnya adalah RM100 . Namun, bergantung kepada penyertaan, jika ramai yang join ,mungkin hadiah akan ditambah. It is totally base on your luck, that’s y saya panggilnya Duit Raya Give Away.
Sambil memberi, sambil-sambil mempromosikan blog sendiri, tak salahkan?
P/s : Jadi, apa tunggu lagi. Rezeki Ayam nampak di kaki, rezeki manusia siapa yang tahukan?
  • Kancilbiru 2 September 2010 at 8:00 am

    baik…kancilbiru nak join…hahahaah

  • MaryamJamilah 2 September 2010 at 8:04 am

    sudah buat semua..

    ni url saye : http://www.belogmj.com

    BTW bro GTO, orang selalu mengadu pasal random.org tu akan amik peserta yang tengah2 je. so, unfair untuk peserta awal n akhir..

    jadi harap kalau boleh gune cara lain lagi bagus. :) pendapat je la. heheh

  • ♥Hernee Nazir♥ 2 September 2010 at 8:26 am

    sy dah share kt fb n twitter..hehehehe..hrp2 dpt duit raye dr eriyqazz..hehehe

    http://www.herneenazir.com/

  • stormz 2 September 2010 at 8:37 am

    Sy nk join jgk giveaway ni :)
    semua dh settle..

    http://stormz-iylia.blogspot.com

  • SAM 2 September 2010 at 9:02 am

    dah bro…

    ni url ak…

    samz-kingdom.blogspot.com

  • Afra Yuri 2 September 2010 at 9:04 am

    woot woot! dah join dan dah settle syarat2 semua. sekarang sit back and relax! cewah.. haha..

    Afra Yuri

  • ellis suriyani 2 September 2010 at 9:10 am

    bro..kite dah ikot sume syarat..hopefully menang la ekk..ekekek

    http://gadis1810.blogspot.com

  • Nur -al- Ain 2 September 2010 at 9:10 am

    okkk ;) dah buat dah semua syarat.. heheee.. fuhh fuhh fuhh.. moga moga ade rezeki ;)

    http://gadismawarhitam.blogspot.com

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 9:31 am

    @ Kancilbiru:join..jgn tak join..hik3…

  • iQBaL HaSBuLLaH 2 September 2010 at 9:32 am

    done semua steps..
    mahu join..

    iqbalhasbullah.blogspot.com

    thanks

    :)

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 9:32 am

    @MaryamJamilah:thanks join..Oh ya,jgn lupa share di facebook juga,ramai yang likeje nampak…saya letak share coz tgk no. share tu tak bergerak..hik3..apapun…saya tak buat audit, i trust semua…

    Oh,pasal random.org, akan dipertimbangkan..mungkin ada kotak undi..

    thanks again joini contest ini

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 9:33 am

    @♥Hernee Nazir♥:thanks coz join..akan diupdatekan later list peserta..

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 9:33 am

    @stormz said:thanks join…

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 9:33 am

    @SAM:thanks joini sam…

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 9:34 am

    @Afra Yuri :sit back, relax n wait for result..hik3..

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 9:34 am

    @ellis suriyani:thanks joini…amin…

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 9:34 am

    @Nur -al- Ain :thanks joini…

  • SyUhAdA 2 September 2010 at 12:04 pm

    nak join jgk…

  • MaryamJamilah 2 September 2010 at 12:21 pm

    sudah share.. lihat2 lah di facebook. :) twitter juge sudah. nnti sy share di UiTM bloggers dan kelab blogger juge :)

  • Liyana Lunia. 2 September 2010 at 12:23 pm

    Ynn sudah buah :P heee.

    http://www.liyanaa.com

  • ejum 2 September 2010 at 12:26 pm

    dah join.dah buat semua yang disyaratkan..doa2 menang..hehe AMIN…

  • Kancilbiru 2 September 2010 at 12:28 pm

    yeah..sudah join..harap2 dapat duit raya…aminn…puh puh jampi sikit..

    http://www.kancilbiru.com

  • Sya Isya 2 September 2010 at 12:29 pm

    OK, Eyriq..dah join..dah buat semua step yg di suruh..wlpn Sya selalu tak menang kalau join GA, tapi Sya cuba je lah ya..

    http://akumerpatiputih.blogspot.com

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 4:01 pm

    @SyUhAdA:joinla..kalau memberansangkan..mb saya tambah adiah..tgh planninh nak kasi mp3 untuk hadiah utama…wait n see dulu

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 4:01 pm

    @MaryamJamilah:thanks maryam terus setia bersama eyriqazz.com..terharu rasa hati ini..

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 4:02 pm

    @Liyana Lunia. :sudah buah?hik3..thanks liyana

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 4:02 pm

    @ejum:amin..

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 4:02 pm

    @Kancilbiru:hik3..siap jampi2 tu

  • x-po 2 September 2010 at 4:02 pm

    ok bro, dah setel semua syarat2..hehe

    http://mohdhafizuddin.com

    Terukkah Hidup Sebagai Seorang Blogger?

  • Eyriqazz 2 September 2010 at 4:03 pm

    @Sya Isya :thanks..kata orang,persistence will pay off

  • neyra shazeyra 2 September 2010 at 6:35 pm

    eyra dah buat bro! setel

    http://ieyra.com

  • neyra shazeyra 2 September 2010 at 6:36 pm

    eyra da setel bro!

    http://ieyra.com

  • lAl 3 September 2010 at 12:10 am

    incik eyriq… saya sudah selesaikan…

    URL saya http://www.hilalazmi.com

    masa kita jmpa dulu saya masih under blogspot.com.. Eyriq punya pasal, menginspirasikan saya ubah ke dot com…ahahaha

  • z|Lh@n 3 September 2010 at 2:41 am

    salam.. buat pertama kalinya terasa utk join contest…

  • z|Lh@n 3 September 2010 at 2:52 am

    alhamdulillah dah berjaya join contest utk pertama kalinya…

    http://www.zilhan.com

  • joegrimjow 3 September 2010 at 2:52 am

    bro, dah buat semua
    satel!
    hehe
    kot2 la ada rezeki lagi kan
    thx u
    =)

    http://joegrimjow.blogspot.com/

  • Rjuna 3 September 2010 at 3:58 am

    ok cikgu dah join, n lengkapkan syarat² tu semua,

    for fun je ni, kalau menang bonus tak yah beli topup sebulan

    http://rjuna.net

  • irwani 6 September 2010 at 4:17 am

    salam da join dis contest n follow all da rules ;)

    http://nurtypist.blogspot.com/2010/09/duit-raya-giveaway.html

    nt sudi2x la jenguk blog sy n comment on dat entry ya

    tq!! ;)

  • ~lonelyna~ 6 September 2010 at 9:47 am

    salam..

    dah folo sume instruction…

    kalo ade kurang, gito la ye^^

    misymisk.blogspot.com

  • Q 6 September 2010 at 8:57 pm

    dah ikut semua arahan

    http://qamarulabdullah.blogspot.com

  • Kie-yu 7 September 2010 at 5:57 am

    Kie-yu dah join jgk :D ni URL: http://rumah4tingkat.blogspot.com/

    1) Tinggalkan Komen – done!

    2) Sharekan Entri di Facebook – done!

    3)Twit kan entry Duit Raya Give Away ini dan entry Reload dan Wow di twitter – done!

    4)Vote GTO For MySelangorStory Contest – done!

  • Yiedpozi 8 September 2010 at 2:11 am

    dah join dah…. sumenya dah settle…

    URL BLOG —> http://www.yiedpozi.info/

  • mama zharfan 12 September 2010 at 7:04 am

    me nak join!!
    URL:
    http://suzie284.blogspot.com/

    1) Tinggalkan Komen – done!

    2) Sharekan Entri di Facebook – done! (FB id : Suzi Fadhilah)

    3)Twit kan entry Duit Raya Give Away ini dan entry Reload dan Wow di twitter – done!

    4)Vote GTO For MySelangorStory Contest – done!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: