Cikgu Onizuka Nuffnang

Ehh, sejak bila saya menjadi Cikgu Onizuka Nuffnang ? Surf google, rupanya entry ini rupanya [ Nuffnang Sharing Session @ Pak Li Kopitiam ] yang berada di tempat pertama google.
Oh, dah lama tak layan citer gto, bila masa lapang byk diluangkan untuk blog di tengah malam , masa nak layan dvd pun berkurang. Hik3…Nasib baik jawatan cikgu tidak di advertisekan di Nuffnang, kalau tak sah-sah saya apply dan bolehla saya jadi Staff Baru Nuffnang .
Eh, sebut pasal kerja ni, lupa pula.  Nuffnang is (Still) Hiring! , so sesiapa yang tengah mencari kerja tu,boleh-boleh cuba apply, mesti gaji masyuk bersama Nuffnang tu. Nampak staff yang bekerja di sana pun semua happy-happy dan senyum selalu, sure seronok kerja bersama Nuffnang.
P/s : Dulu kecil-kecil bercita-cita nak kahwin dengan Cikgu. Alhamdulillah, hasrat hati tercapai. Best juga kahwin dengan Cikgu. Apa pula cita-cita anda dulu?

P/s/s : Tapi tak boleh lawan keyword panas ini di Google ImagesSusu Cap Junjung ” . Gambar 2nd tu kalau menggayakan  gambar no 3 sure lagi hangatkan? Memang berbakat la jadi model.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Cikgu Onizuka Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.