Bila Dah Buat Salah

Inilah wajah orang yang bersalah , hik3, siapa lagi kalau bukan Puteri tersayang :


Alisya tak Bersalah Papa, Mama Yang Minta Tolong

Tolong Apa?
Tolong “Kemaskan” Rumah

Aduhai, makin membesar makin aktif pula Alisya ni. Hik3, takperlah,menguji kesabaran dan mematangkan diri dalam membesarkan anak-anak.

P/s : Kata pepatah, sayangkan anak, tangan-tangankan. Kata Eyriqazz, sayangkan Anak, kasilah tunjuk ajar yang kena dengar caranya. Membesarkan anak bagaikan ” Menarik rambut dalam tepung, rambut dapat ditarik dan tepung tidak berselerak. Tak gitu? Berselerak rumah is much better dari jiwa dan perasaan anak rosak dengan anasir-anasir yang tidak sihat.

P/s/s : Alisya boring kot , yerlah ,kat rumah takde member nak ajak bermain yang kena dengan jiwanya. Bila pi beraya umah Sumijelly (refer entry Che Armster, saya tak sempat nak buat entry ), semakin berkobar-kobar hati ini teringinkan Putera pula. Tentu ‘kacak’ macam Papanya kan? Hak3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Bila Dah Buat Salah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.