Are You Moist Enough?

Are You Moist Enough? (Adakah Kulit Anda Cukup Lembap? ). Umm, for me, i don’t care much about kelembapan kulit, yerla lelaki, kulit kasar pun,“Ada Aku Kisah? “. Tapi for a women, rasanya satu kepentingan terutamanya bagi golongan Isteri/wanita, kesihatan dan kelembapan/kelembutan kulit is a must. Kata orang penambat hati orang tersayang. Hey, Saya pun suka menyentuh kulit yang lembut dan lembap especially my wife hand and dot,dot,dot…..
Satu hari, saya mengajak Isteri mencuba produk Vaseline apabila terpandang iklan Vaseline di Nuffnang. Saya belanjakan for my wife as saya mahukan kelainan dan biasanya produk yang diiklan di Nuffnang semuanya menarik dan berkualiti ( I bought Sony TX5 dan menggunakan Adidas Action 3 deodorant because of Nuffnang Ads).  Inilah pengalaman pertama menggunakan Produk Vaseline selepas puas dipujuk olehku (my wife ni cerewet skit bak2 produk kecantikan, memang setia pada certain produk)…
Healthy White Menjadi Pilihan Isteri ( I Let Her Choose Mana-mana yang dia berkenan)
Mudah saja cara menggunakannya
Wah, seronok nampak? Before ni beriya2 taknak bertukar?
Oh, I Love The Touch , The Moist dan Baunya Yang Wangi
Pandangan dan feedback bagi seorang suami – Sukakannya, baunya yang wangi, sejuk dan tidak melekit, baunya yang tahan lama, kelembapan yang menarik jiwa lelaki . Dipendekkan cerita, that nite we have a great nite in bed (Ehem2, dah kahwin apa salahnya kan? Hik3…Noty2…)
Well, dalam pemilihan produk, semestinya kena dapat kelulusan suami dulu kan?Well, I Approve it 100% and i will buy more for my wife. Love It, Want It, Feel It , Try it and you will know what i Mean.
Alisya pun sukakannya. Pilihan yang tepat untuk golongan wanita (umm,lelaki nak gunapun apa salahnya kan? hik3..)
Hubungan Kekeluargaan/Suami Isteri semakin dieratkan bersama Vaseline
Persepsi berubah, My Wife Love It selepas menggunakannya pertama kali
Inilah feedback dan pandangan Isteri – Sukalah papa, baunya yang wangi, tidak melekit dan tahan lama. Papa, sayang mahu gunalah Vaseline, nanti Papa belikan lagi ya? Love it, tengoklah tu , bukan main berseri-seri lagi isteri gembira bersama Vaseline. Thanks Vaseline and Nuffnang menggembirakan hati kami.
Vaseline telah kami cuba dan berpuas hati
Produk Vaseline yang lain akan dicuba pula selepas ini
Saya suka, Isteri pun senyum sampai pipi
Inilah pengalaman saya untuk dikongsi-kongsi
P/s : Apa pula pandangan wanita/isteri di luar sana pasal Vaseline? Pernah menggunakannya? What do u think about this product? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Are You Moist Enough?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.