Upin dan Ipin Time di Hari Raya

Inilah Upin dan Ipinku berbaju raya tahun lepas (anak buah isteri). Berbeza umur setahun sahaja, kalau bab bercakap memang petah kalahkan orang tua especially si Adik tu. Rindu pula kak mereka kali ini, tak sabar nak balik beraya …
P/s : Seronok kan bila ada anak buah? Lagi seronok bila ada sendiri.Yey, tahun ni tahun kedua beraya bersama Alisya. Hopefully time tu dia dah boleh berjalan.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Upin dan Ipin Time di Hari Raya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.