≡ Menu
Dussh, siapa punya kerja ni search Tips-tips untuk pecah dara ni? Monster Jambu , baik hang mengaku cepat. Oleh kerana ada yang search, ni eyriqazz nak berkongsi tips untuk perkara di atas. Inilah tips nya:
There are no tips. Either dia masih dara atau belum dara. Nak tentukan dara atau tidak, kenalah jumpa doktor untuk membuat memastikan kesahihannya.
Ok, cukupla, kan tersasul lebih pula. Semalam dalam Aduan Rakyat ada mention pasal Internet ni, diibaratkan macam pisau.
P/s : Dan wanita-wanita yang baik adalah untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik…..” Contohnya Macam Isteri Imam Muda.
P/s/s : Kalau nak mencari Isteri yang dara, make sure anda pun masih teruna. Tak gitu?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • et 5 August 2010, 12:58 pm

    setuju.baru la adil mcm tu.hehe.

    Reply
  • Kyrul 5 August 2010, 1:17 pm

    betul tu betul .

    Reply
  • conteng conteng 5 August 2010, 1:30 pm

    tips pecah dara?? aduh terguling guling gelak. haha.

    Reply
  • joegrimjow 5 August 2010, 1:39 pm

    what u give u get back
    acececehh

    Reply
  • dee 5 August 2010, 1:43 pm

    yeah tepat sekali!!! nak dara kena ada teruna ok…hahaha

    Reply
  • Siti Zafira 5 August 2010, 1:50 pm

    Huh.. Siapa punya kerjalah tu ‘mencari yang bukan-bukan..’

    Saya pula yang rasa malu.. Haih.. :-\

    Reply
  • naz 5 August 2010, 1:55 pm

    jika dapat yang tidak baik kita pimpin tak gitu :)

    Reply
  • cikmin 5 August 2010, 2:27 pm

    adessss..cakap pasal search ni..pukul 2.30 pagi semalam ada orang cari no telefon izan ishak..??sape la izan ishak tu..yg felik tengah2 malam buta tu..yang paling tak boleh buat main ada orang search ni “Aku nak bunuh diri” ya ampun..takut eden tau..

    p/s tetiba takmo komen pasal Tip pecah dara.. :P

    Reply
  • JAI 5 August 2010, 3:24 pm

    Cehhh..haiyakkkkkkk..sapa-sapa cari dara ni? Setahu gua rakan gua daydeck yang mencarik..wakakaka..cehh monster jambu ko gelaran aku alamat melekatlah tuhh..adoiiyaiii..tunggu gua kumpul point dulu..bukan GTO point ek..ni Monster Point..hehe

    Reply
  • Sharinginfoz 5 August 2010, 3:24 pm

    memang giler betul manusia ni kan…. tapi kena bersangka baik maybe dia dah kahwin

    Reply
  • Hariz 5 August 2010, 3:24 pm

    Betul Betul Betul :)

    Hehehe..
    Jadilah Orang Baik Nescaya Pasangan Pun Baik :)

    New Entry Prof-Hariz
    Hampa Ingat Depa Tu Hamba ka?

    Reply
  • J.M.R 5 August 2010, 3:29 pm

    DARA tu apa bang?;-p

    Reply
  • PinQib 5 August 2010, 3:34 pm

    aish.. hee.. skrang., ramai terdesak nak pecah dan baikkan dara..

    Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

    Boys never grow up

    I’m no good in having relationship

    Reply
  • Che Armster 5 August 2010, 3:40 pm

    merepek sungguh keyword2 ko ni eyriqazz

    Reply
  • kulanz 5 August 2010, 4:22 pm

    tu yang baru nak kahwin.. sebab tu dia cari tips yang berguna :D

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 1:59 am

    @et;setuju juga

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 1:59 am

    @Kyrul:tepuk dada,tanya selera

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 1:59 am

    @conteng conteng;dush,sampai terguling2?

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:00 am

    @joegrimjow:wah,mendalam maknanya

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:00 am

    @ dee:pandai

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:01 am

    @Siti Zafira:saya tahu,saya tahu..ni mesti monster jambu…hik3

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:01 am

    @naz:betul dan setuju

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:02 am

    @ cikmin :aku nak bunuh diri?fuuh..siapalah agaknya tu

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:13 am

    @ cikmin :ada monster point bro?ble tukarkan dengan Monster ke bro or Pink Lady?hik3…

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:14 am

    @Sharinginfoz:baru nak kahwin kot bro…

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:14 am

    @Hariz:setuju

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:15 am

    @J.M.R:dara tu sejenis ayam ….dimakan bersama nasi kukus..sedap..bro dah try?

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:15 am

    @PinQib:ramai terdesak nak pecahkan dara?fuhhh..bahaya tu

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:16 am

    @Che Armster:merepek2…bro ada search tak bro?

    Reply
  • Eyriqazz 6 August 2010, 2:16 am

    @kulanz:mungkin juga kan?

    Reply
  • makdara TERDIVA 6 August 2010, 3:23 am

    ya! lelaki2 pun takleh ‘BIAS’..nak cari perempuan2 yg masih dara tp diri sendiri dah tak teruna..heh!

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »