Tips-Tips Untuk Pecah Dara

Dussh, siapa punya kerja ni search Tips-tips untuk pecah dara ni? Monster Jambu , baik hang mengaku cepat. Oleh kerana ada yang search, ni eyriqazz nak berkongsi tips untuk perkara di atas. Inilah tips nya:
There are no tips. Either dia masih dara atau belum dara. Nak tentukan dara atau tidak, kenalah jumpa doktor untuk membuat memastikan kesahihannya.
Ok, cukupla, kan tersasul lebih pula. Semalam dalam Aduan Rakyat ada mention pasal Internet ni, diibaratkan macam pisau.
P/s : Dan wanita-wanita yang baik adalah untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik…..” Contohnya Macam Isteri Imam Muda.
P/s/s : Kalau nak mencari Isteri yang dara, make sure anda pun masih teruna. Tak gitu?

Comments

  1. Siti Zafira says

    Huh.. Siapa punya kerjalah tu ‘mencari yang bukan-bukan..’

    Saya pula yang rasa malu.. Haih.. :-

  2. says

    adessss..cakap pasal search ni..pukul 2.30 pagi semalam ada orang cari no telefon izan ishak..??sape la izan ishak tu..yg felik tengah2 malam buta tu..yang paling tak boleh buat main ada orang search ni “Aku nak bunuh diri” ya ampun..takut eden tau..

    p/s tetiba takmo komen pasal Tip pecah dara.. 😛

  3. says

    Cehhh..haiyakkkkkkk..sapa-sapa cari dara ni? Setahu gua rakan gua daydeck yang mencarik..wakakaka..cehh monster jambu ko gelaran aku alamat melekatlah tuhh..adoiiyaiii..tunggu gua kumpul point dulu..bukan GTO point ek..ni Monster Point..hehe

  4. makdara TERDIVA says

    ya! lelaki2 pun takleh ‘BIAS’..nak cari perempuan2 yg masih dara tp diri sendiri dah tak teruna..heh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing