Tips-Tips Untuk Pecah Dara

by eyriqazz on 5 August 2010

Dussh, siapa punya kerja ni search Tips-tips untuk pecah dara ni? Monster Jambu , baik hang mengaku cepat. Oleh kerana ada yang search, ni eyriqazz nak berkongsi tips untuk perkara di atas. Inilah tips nya:
There are no tips. Either dia masih dara atau belum dara. Nak tentukan dara atau tidak, kenalah jumpa doktor untuk membuat memastikan kesahihannya.
Ok, cukupla, kan tersasul lebih pula. Semalam dalam Aduan Rakyat ada mention pasal Internet ni, diibaratkan macam pisau.
P/s : Dan wanita-wanita yang baik adalah untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik…..” Contohnya Macam Isteri Imam Muda.
P/s/s : Kalau nak mencari Isteri yang dara, make sure anda pun masih teruna. Tak gitu?
  • et 5 August 2010 at 12:58 pm

    setuju.baru la adil mcm tu.hehe.

  • Kyrul 5 August 2010 at 1:17 pm

    betul tu betul .

  • conteng conteng 5 August 2010 at 1:30 pm

    tips pecah dara?? aduh terguling guling gelak. haha.

  • joegrimjow 5 August 2010 at 1:39 pm

    what u give u get back
    acececehh

  • dee 5 August 2010 at 1:43 pm

    yeah tepat sekali!!! nak dara kena ada teruna ok…hahaha

  • Siti Zafira 5 August 2010 at 1:50 pm

    Huh.. Siapa punya kerjalah tu ‘mencari yang bukan-bukan..’

    Saya pula yang rasa malu.. Haih.. :-\

  • naz 5 August 2010 at 1:55 pm

    jika dapat yang tidak baik kita pimpin tak gitu :)

  • cikmin 5 August 2010 at 2:27 pm

    adessss..cakap pasal search ni..pukul 2.30 pagi semalam ada orang cari no telefon izan ishak..??sape la izan ishak tu..yg felik tengah2 malam buta tu..yang paling tak boleh buat main ada orang search ni “Aku nak bunuh diri” ya ampun..takut eden tau..

    p/s tetiba takmo komen pasal Tip pecah dara.. :P

  • JAI 5 August 2010 at 3:24 pm

    Cehhh..haiyakkkkkkk..sapa-sapa cari dara ni? Setahu gua rakan gua daydeck yang mencarik..wakakaka..cehh monster jambu ko gelaran aku alamat melekatlah tuhh..adoiiyaiii..tunggu gua kumpul point dulu..bukan GTO point ek..ni Monster Point..hehe

  • Sharinginfoz 5 August 2010 at 3:24 pm

    memang giler betul manusia ni kan…. tapi kena bersangka baik maybe dia dah kahwin

  • Hariz 5 August 2010 at 3:24 pm

    Betul Betul Betul :)

    Hehehe..
    Jadilah Orang Baik Nescaya Pasangan Pun Baik :)

    New Entry Prof-Hariz
    Hampa Ingat Depa Tu Hamba ka?

  • J.M.R 5 August 2010 at 3:29 pm

    DARA tu apa bang?;-p

  • PinQib 5 August 2010 at 3:34 pm

    aish.. hee.. skrang., ramai terdesak nak pecah dan baikkan dara..

    Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

    Boys never grow up

    I’m no good in having relationship

  • Che Armster 5 August 2010 at 3:40 pm

    merepek sungguh keyword2 ko ni eyriqazz

  • kulanz 5 August 2010 at 4:22 pm

    tu yang baru nak kahwin.. sebab tu dia cari tips yang berguna :D

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 1:59 am

    @et;setuju juga

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 1:59 am

    @Kyrul:tepuk dada,tanya selera

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 1:59 am

    @conteng conteng;dush,sampai terguling2?

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:00 am

    @joegrimjow:wah,mendalam maknanya

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:00 am

    @ dee:pandai

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:01 am

    @Siti Zafira:saya tahu,saya tahu..ni mesti monster jambu…hik3

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:01 am

    @naz:betul dan setuju

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:02 am

    @ cikmin :aku nak bunuh diri?fuuh..siapalah agaknya tu

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:13 am

    @ cikmin :ada monster point bro?ble tukarkan dengan Monster ke bro or Pink Lady?hik3…

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:14 am

    @Sharinginfoz:baru nak kahwin kot bro…

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:14 am

    @Hariz:setuju

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:15 am

    @J.M.R:dara tu sejenis ayam ….dimakan bersama nasi kukus..sedap..bro dah try?

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:15 am

    @PinQib:ramai terdesak nak pecahkan dara?fuhhh..bahaya tu

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:16 am

    @Che Armster:merepek2…bro ada search tak bro?

  • Eyriqazz 6 August 2010 at 2:16 am

    @kulanz:mungkin juga kan?

  • makdara TERDIVA 6 August 2010 at 3:23 am

    ya! lelaki2 pun takleh ‘BIAS’..nak cari perempuan2 yg masih dara tp diri sendiri dah tak teruna..heh!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: