Rezeki Bulan Ramadhan | TerimaKasih Nuffnang

Alhamdulillah, rezeki bulan ramadhan, terima kasih diucapkan buat Nuffnang. Bulan ini buffered earningku agak perlahan, Advertorial baru yang dinanti-nanti pun tidak kunjung tiba. Namun, saya tetap gembira dan berterimakasih :

Salah satu Buffered Earning bulan ini dah nak cecah RM100
Kualiti is much more important than quantity rite? Alhamdulillah, lepasla skit untuk duit raya bulan depan. Duit Advertorial Nuffnang pun akan masuk ke akaun Nuffnang lepas raya bulan depan juga . Hik3, bolehla eden beli rumah dengan brother Mat Joe (hak3, gaya berangan).
Terima Kasih Nuffnang dan juga Nokia , Side Income yang kuperolehi dari berblogging ini semakin menampakkan hasil yang lebih positif. Sedikit atau banyak, terimakasih buatmu Nuffnang. Aku akan tetap setia bersamamu, dikala senang or di kala susah. Bulan depan cukupla setahun saya bersama Nuffnang, dan setakat ini saya tersangat gembira bersama Nuffnang. Almost All yang di offerkan bersama Nuffnang telah saya kecapi (kecuali Berbuka Puasa Bersama Nuffnang, Sumi and Je Jai , eden jeles dengan kamu , hik3)
Rezeki bulan Ramadhan Bersama Nuffnang
Buffered Earning hatiku girang
Terima kasih, saya gembira saya senang
Dulu, kini, dan mungkin selama-lamanya saya akan terus setia bersamamu Nuffnang
P/s : I Love You Nuffnang. Tak sangka, Hidup Seorang Blogger ini best juga. Walaupun agak lambat berblog ini dan masih berCap Ikan Ayam Goreng , saya gembira dengan diri ini dan Nuffnang menambahkan kegembiraan hati ini. Thanks Nuffnang. Jangan lupa tambah2kanlah lagi Buffered Earning dan Advertorial untuk saya ya? . Hik3…
P/s/s : Di mana ada kemahuan , di situ ada jalan. Believe in ur 6th Sense dan cuba yang terbaik. Nothing is Imposibble dalam berblog ini kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

55 thoughts on “Rezeki Bulan Ramadhan | TerimaKasih Nuffnang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.