Pureen Rekito | Pilihan Kami


Pureen Rekito |  Pilihan Kami
Beberapa minggu lepas, Pureen ada buat Sale di Petaling Jaya. Sayapun turutkan la hasrat hati Isteri .Abislah dalam RM150 shopping barang Pureen. Akhirnya setelah digoda dan mendengar penerangan dari Sales Girl, saya mengambil keputusan untuk turut membeli Pureen Rekito.
Sedikit kelebihan pasal Pureen Rekito :
– Tiada alkohol, selamat untuk anak-anak, mudah digunakan,berkesan dan  menghalau nyamuk . Lebih lanjut bolehla terjah SINI : Pureen Rekito)
Kami ni selalu juga bercuti dan kadang-kadang terlupa bawa Mosquito Repellent/ubat nyamuk. Dengan kes denggi yang semakin meningkat ni, beringat sebelum kena kan? Dengar penerangan yang diberikan, memang mudah aja untuk disapukan kepada Alisya.
Harganya pun berpatutan, jadi bagi kami yang ada anak kecil ni, Pureen Rekito menjadi pilihan kami dan satu kemestian bila nak bercuti. Yerlah, walaupun nyamuk tu kecil tapi penyakit yang dibawanya cukup merbahaya. Thanks Pureen atas produk yang saya rasakan agak bagus especially untuk ibubapa yang ada anak kecil.
P/s : Ada sesiapa pernah guna Pureen Rekito? Apa pandangan anda pula?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Pureen Rekito | Pilihan Kami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.