Pertandingan Cari Harta Karun/Treasure Hunt GSC 100Plus 2010

Pertandingan Cari Harta Karun/Treasure GSC 100Plus 2010 
Berita baik buat penggemar Pentandingan Cari Harta Karun/Treasure Hunt. Golden Screen Cinema (GSC) dengan penaja bersama 100Plus akan menganjurkan Pertandingan Berkereta Mencari Harta Karun pada 2 Oktober 2010 (hari Sabtu)  yang akan bermula dari One Utama ke Putrajaya bagi mengumpul dana untuk Hospis Malaysia .

Inilah serba sedikit berkenaan Event yang menarik ini :

1) Objektif – Objektif utama adalah untuk mengumpulkan dana bagi Hospis Malaysia, sebuah organisasi yang menawarkan penjagaan Paliatif ( melegakan atau meringankan penyakit tetapi tidak menyembuhkan seperti kanser, AIDS, penyakit motor neuron dan sebagainya) dan juga menunaikan tanggungjawab sosial korporat.

2) Cara Untuk Menyertai dan Syarat Pertandingan – Mudah saja, bolehla refer gambar dan juga link di bawah ini :

Besarkan Gambar untuk lebih lanjut atau refer Entry INI
Antara hadiah menarik yang menanti antaranya tiket percutian, GSC VIP Pass, Nokia N97 handphone, Toshiba Netbook, Carrefour dan banyak lagi.
Cepat-cepat, penyertaan dibuka untuk 100 penyertaan terawal sahaja (first come first basic). Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ini.

3) Hadiah Menarik Yang ditawarkan – Inilah  hadiah menarik yang bernilai lebih daripada RM100,000 untuk dimenangi untuk ‘Public Category’ :

Menarik Bukan? Bolehla rujuk di sini juga : Hadiah Ditawarkan

Pengalaman saya menyertai Treasure Hunt dari Kuala Lumpur ke Terengganu tahun lepas begitu mengujakan dan kali ini saya pun tidak akan melepaskan peluang untuk menyertainya. Oh yess, I will join this Treasure Hunt too. Siapa team mate saya? Hik3, biarlah rahsia dahulu. 

Pertandingan Cari Harta Karun GSC 100Plus mengujakan hati
Hadiah lumayan bakal menanti
Saya sudah pasti dan akan joini
Jom join sekali, barula lebih meriah nanti
Lebih lanjut pasal ‘Pertandingan Cari Harta Karun/Treasure Hunt GSC 100Plus’ ini, bolehla layari laman web ini : http://www.gsc.com.my/treasurehunt/event.html
P/s : Treasure Hunt berkereta memang best. Dapat memupuk semangat berpasukan, menimba ilmu, pengalaman yang mengujakan serta banyak lagi kelebihan lain. Jom kita sama-sama sertai, hanya 100 pasukan saja, jadi apa tunggu lagi ? Siapa cepat, dia dapat sertai.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Pertandingan Cari Harta Karun/Treasure Hunt GSC 100Plus 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.