Pemenang Contest Jom Kuiz Bersama Eyriqazz

Salam malam dari Eyriqazz,

Entry Jom Kuiz Bersama Eyriqazz | Siapakah Beautifulnara dirujuk. Disini diumumkan :


Winner Contest Ini
Setelah meneliti semua jawapan yang diberikan, diumumkan pemenangnya (jawapan yang paling tepat) jatuh kepada :
IzzahFarhana – 20 GTO Pointz dan juga blognya bakal diterjah.  Dan jawapannya adalah :
Beautifulnara hensem bergaya namun sayang sudah menjadi tunangan orang.
Oh ya,  Hidayah Ismawi pun hampir menjawab dengan tepat namun sayang dia terlebih satu perkataan. If not, mungkin hadiah itu menjadi miliknya kerana dia lebih awal memberikan jawapan . Namun, as consolidation prize, 5 GTO Pointz for u hidayah. Mesti bersengkang mata nak mencari jawapannya kan?
Yang lain-lain pun ramai yang hampir memberikan jawapan yang tepat cuma tersilap satu dua patah perkataan saja.
Jawapannya mudah aja, saya ambil idea dari Filem The Da Vinci Code cuma saya tukarkan skit. Jawapan diambil dari setiap ayat menaik. That mean, ayat pertama perkataan pertama, ayat kedua perkataan kedua,dan seterusnya dan jadilah 9 perkataan dengan satu ayat yang lengkap. Mudah je kan?
P/s : IzzahFarhana, nanti informkanlah ya untuk hadiah itu. Samada mahukan top up or cash (maybank only). To Hidayah, ur point nak ditukarkan ke cash pun boleh atau nak simpan2 dulu pun boleh. Nanti informla ya?
P/s/s : Amcam, ok tak kuiz ni?Mahukan kuiz yang lebih mencabar lagi?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Pemenang Contest Jom Kuiz Bersama Eyriqazz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.