Nasi Biryani Puyuh Goreng

Nasi Biryani Puyuh Goreng
Inilah Juadah Berbuka Puasa ku beberapa hari yang lepas. Dah lama tak pekena puyuh goreng, best juga makan Nasi biryani bersama Puyuh Goreng ni. Ini semua gara-gara entry the PrincessRedbloodSnow yang mengidam burung puyuh sampaikan edenpun tergoda sama.
Burung puyuh ni best juga cuma isi sikit, tapi tulang-tulang dia pun rangup, kecil la katakan. Nasi Biryani yang dibeli di Bazaar Ramadhan pun boleh tahan, so okla berbuka camni.
P/s : Malam ni dan sepanjang weekend ni berbuka kat luar. Sekali sekala bertukar angin ok juga kan?
P/s/s : Kawan cakap Merpati Goreng lagi sedap. Umm, sedapke? Kat mana area KL ni boleh dapat merpati goreng ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Nasi Biryani Puyuh Goreng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.