Korang Semua Bodoh Dan Sial

Korang semua bodoh dan sial. Kenapa nak jaga tepi kain orang je?? Ni sebab orang melayu mundur. takut pada agama padahal Islam kata “Kebebasan beragama” dan “Jikalau dia tidak mahu beragama, biarlah dia untuk bertemu dengan pembuatnya dia akhirat nanti”. Kamu semau bising bising macamlah kamu semua tu “Beragama” sangat. jangan bizzi bodi dengan hal orang lain ok. Pegi kerja dan jangan merempat di tepi jalan harapkan kerajaan tolong.
Inilah komen yang diberikan oleh Anonymous untuk entry :  Salleh Gregor Samsa Hina Islam | Lepas Satu, Satu …. 
Umm, bukan main berani lagi menyalak tapi tidak tunjukkan identiti. Beginikah caranya kalau berani untuk meluahkan pendapat? Caranya bercakappun bukan main berapi dan pedas. Saya tidak banyak memberikan ulasan untuk entry itu, jadi anonymous, kalau mahu mengomen tunjukkanla diri yang sebenar, jangan pula cuba bermain dengan Isu perkauman lagi, sangat tidak suka dengan statement ini :  ” Ni sebab orang melayu mundur. takut pada agama padahal Islam kata “Kebebasan beragama’?
Malas nak mengomen lebih, buat sakitkan hati aje di Bulan puasa ini. Lagipun, kalau nak trace dia bleh aje, boleh check on IP yang mengomen tu tapi malas la nak pergi sampai situ, buat penat badan aje melayan. Apapun, tepuk dada, tanya selera. I am not A perfect human being tapi sekurang-kurangnya saya tidak menghina Agama saya sendiri dan saya cuba untuk ke arah yang lebih baik walaupun saya sedar masih banyak dosa dan silap yang saya lakukan.
P/s : Dah lama tak dengar ayat ” jangan suka jaga tepi kain orang ?”  Kenapa tepi kain ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Korang Semua Bodoh Dan Sial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.