Juadah Berbuka Puasa Bersama Kak Ina KL

Dah nak dekat-dekat berbuka ni, apa lagi, menyinggah di blog Kak Ina KL la. Oleh kerana Kak Ina KL bakal mengadakan berbuka puasa di rumahnya untuk geng talibarut dan bloggers jemputan tak lama lagi (details sila terjah Kak Ina KL sendiri ya ), inilah menu yang terliur di hati saya (All Pictures kredit to Kak Ina KL ) untuk Juadah Berbuka Puasa bersama Kak Ina KL :

Ayam Madu Pedas Berempah
Nasi Hujan Panas

Daging Lada Hitam

Asparagus dan Burung Puyuh Bercili
Nyam,nyam semuanya menyelerakan. So, tali barut-tali barut Kak Ina KL, any more request bolehla contact dia sendiri. Kalau mahu dijemput juga, bolehla contact Kak Ina Kl juga. Hik3..
Entry ini ditulis sebab jealous ngan Bro JE JAI dan Sumijelly kerana dapat Invitation Berbuka Puasa bersama Nuffnang di The Apartment, KLCC malam ini. Hik3…
P/s : Cpt2 antarkan request untuk berbuka puasa bersama dan dimasak  Kak Ina KL . Places are limited!!! First come first serve. Eden dan Mat Joe dah booking tempat.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

18 thoughts on “Juadah Berbuka Puasa Bersama Kak Ina KL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.