I Won IPAD 32GB Wifi | Annual Dinner 2010

Minggu lepas, Companyku ada menganjurkan Annual Dinner. Saya dan Isteri tidak melepaskan peluang untuk ke majlis ini.
Saya dan Isteri | Ada Gaya YB tak saya berbaju batik? Bukan Yang berhormat, Yang Berblog…Hik3…
Kumpulan Panca Sitara mana la ni .
Isteri dan rakan-rakan Ofisku
Kami memilih Chinese Food. Sedap juga Udang ni.
Persembahan Anuar Zain tidak mengecewakan
Dipendekkan cerita, tibalah ke acara yang dinanti-nanti, iaitu lucky draw. Ada 100 Hadiah Lucky draw dan 5 hadiah utama. Akhirnya tiba di top 2, hadiah tempat kedua menarik juga iaitu Iphone 3gS 16GB. Berdebar-debar time tu,please,please be mine. namun hampa :
Iphone bukan milikku.
Rasa kecewa, dah mahu pulang. Ahh, hadiah No. 1 tentu bukan menjadi milikku tapi menanti dengan sabar. Dup,dap,dup dap..berdegup kencang jantung ini. Adakah tuah dan Luck Lucky Draw Memenangi LG Fresh Cookie Phone Touch Screen akan berterusan? .Akhirnya selepas dikocak-kocak nombor itu, dia mengumumkan, pemenangnya jatuh kepada Staff Bernombor XXX dan nama…………Ehh, cam kenal no. itu, Yess…itu nombor dan nama Eyriqazz yang dipanggil danmenang cabutan bertuah no. 1. Yuhhuu,terlompat-lompat kegembiraan macam tidak percaya saja :
IPAD 32 GB Menjadi Milikku
Oh, tak dapat dibayangkan perasaan gembira ketika itu. Kemenangan berganda rasanya.Sebelum ini Annual dinner, tak pernah menang apa-apa walaupun sebatang pen. Ohh, suka hati ku. Bolehla beronggeng bersama IPAD pula. Keterujaan sampaikan disimpankan dulu rahsia ini dan entry ini untuk berkongsi kegembiraan itu. Yippie, Come to Papa , IPAD ku.
Kata orang, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Anda pun bertuah juga kerana :
INI ADALAH ENTRY HANGIT!!!!!!
Jangan marah ya,sekadar bergurau di hari minggu. Minggu depan dah Masuk ramadhan kan? Hik3, eyriqazz tak menang IPAD, hanya membawa pulang doorgift :
Digital MP3 buatan China/Thailand  kot…
Hik3, takde chop sirim lagi. Eyriqazz tak pakai mana MP3 ni. Wifepun dah ada mp3. terasa macam mahu buat contest je kasi hadiah ni, oktak?
P/s : Selitkan hidup ini dengan senyuman . Life Ain’t dat Serious rite? 
P/s/s : Terimakasih buat Semua di atas Link untuk entry-entry ini :
Ini Blog Shahir, Bukan Shahir AF8 (Rajin retweet entry saya)

My Favourite For Today : Ehem,ehem, kalau bawah 18 tahun jangan cuba KLIK YA
P/s/s/s : Anyone yang ada buat entry dah linkkan blog saya, jangan malu-malu informla ya? Kadang-kadang saya tak perasan, mungkin saya akan cuba membalas backlink itu, sooner or later . 

P/s 4 : Doa2kan saya menang Digital Camera Sony TX5 ‘Sony Water Moments‘ di Sunway Lagoon hari ini anjuran Nuffnang dan Sony. InsyaAllah, kalau menang, ada hadiah yang menanti untuk pembaca blog ini juga.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

59 thoughts on “I Won IPAD 32GB Wifi | Annual Dinner 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.