I Love Kiss

I Love KISS
Oh , I Love Kiss. I really do especially from the love one (Wife & Alisya). Saya bukan nak bercerita pasal real kiss, tapi nak bercerita kisah tips blogging yang diambil dari saudara SharingInfoz . Inilah yang  dimaksudkan dengan KISS :
– Entry menggunakan KISS (keep it short and simple) principle. Jangan tulis panjang-panjang nanti orang tak suka baca . Can’t agree more with him, agree 100%, ramai yang kesibukan masa dan tak sempat membaca entry yang panjang2 . Cam eyriqazz suka syok sendiri, tuh yang selalu memanjang sorang-sorang dalam menulis.
Tips yang memang bagus untuk dikongsikan, selebihnya korang bolehla baca entry INI : TIPS MUDAH TINGKATKAN TRAFIK . Memang terbaik especially untuk bloggers baru. Thumbs up bro SharingInfoz.
P/s : In the real relationship (untuk yang dah kahwin aje tau), I love the KISS to be KILL ( Keep it Long and Longer). Hak3, yang blom kahwin especially bro BeautifulNara , Daydeck dan AnakPerak , jangan nak cuba-cuba ya?
P/s/s : Apa pandangan anda tentang “KISS”  dalam berblogging?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “I Love Kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.