Hidup Seorang Blogger | SEO Contest Dari Denaihati

Hidup Seorang Blogger. Best juga jadi seorang blogger ni kan walaupun hanya bergelar blogger Part Time @ Blogger Cap Ikan Ayam Goreng. Kehidupanku juga banyak berubah sejak aktif menjadi seorang blogger hampir setahun ini. Aku bukannya Blogger Tegar, namun sehari tak menulis/sentuh laptop rasa lain macam aja.Ataupun adakah aku sudah menjadi seorang blogger tegar?
Sempena Bulan Ramadhan yang mulia ini, BRO denaihati yang terkenal dengan tagline “Hidup Untuk Memberi ” dengan bermurah hati menganjurkan CONTEST SEO HIDUP SEORANG BLOGGER dengan jumlah hadiah melebihi RM2,000. Sayapun tahu pasal Contest ini dari YanmieOnline .
Hajat di hati mahu joini juga contest menarik Hidup Seorang Blogger ini namun sayang, syarat tidak cukup kerana syarat minimum pagerank 2 dan saya punya pagerank masih lagi 0 sejak tukar domain sendiri. Dulu masa berblogspot sudah pagerank 3. Takpelah, lain kali boleh mencuba lagi kan?
Namun, bagi anda yang cukup syarat, join la, mana tahu ada rezeki anda. Berblogging ini best, macam-macam yang boleh diperolehi dan pengalaman yang mengujakan yang menjadikan kehidupan sebagai seorang insan dan seorang blogger lebih matang . Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Kalau mahu join, Terjahla ENTRY INI
Hidup Seorang Blogger banyak dugaannya
Namun pahit dan manis kehidupan perlu diteruskan jua
Denaihati mahu memberi rugi tidak mengambil peluang yang ada
Duit raya, hadiah lumayan juga
P/s : Terimakasih Denaihati atas sumbangan yang diberikan untuk Mak Ngah saya . Betul la kata orang ,the more you give ,the more you will get. Tengokla rezeki Denaihati, semakin dia memberi, semakin mencurah-curah rezekinya. Teruskan usaha bro, semoga Allah murahkan rezeki bro selalu, berbahagia dan beroleh kejayaan dunia dan akhirat. Amin….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

30 thoughts on “Hidup Seorang Blogger | SEO Contest Dari Denaihati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.