Feedback dari AEON Kredit Kad

Sambungan dari entryKelebihan AEON Kredit Kad, tidak sangka pada hari yang sama saya menerima feedback melalui e-mail dari Customer Service AEON Kredit Kad . Inilah e-mail yang diberikan :
Customer Service AEON Credit Card :
Dear Sir,

Thank you for your below e-mail.

With regards to the e-mail, we would like to take this opportunity to express our heartfelt thanks to you for the write-up in your blog, (http://www.eyriqazz.com/2010/08/kelebihan-aeon-kredit-kad.html) about our credit card features.

AEON Credit Service would like to forward our sincere appreciation for your incredible remarks in supporting us to achieve the goal, which is to provide an excellent service to all our valued customers.

Your continued patronage and suggestions are a vital part of our growth. We will forward your ideas and suggestions to our management for their consideration.

Kindly provide us your details for our future reference. We look forward to serving you for many years to come. With broad smile, once again we would like Thank You for being our valuable customer.

“Appreciation is a wonderful thing: It makes what is excellent in others belong to us as well”

Sayapun menyusul dan menghantar e-mail balas :

Hii Aeon,

Wah, quite surprise with the fast reply. Very good customer service. Really like the AEON Credit Card even i just use it less than a year. i think compare to Maybank Credit Card , overall it much more better. Just my 2 cents /more feedback:

1) I think AEON should have their own current/saving account so it will be easier for us to make a payment.Currently we have to go to AEON setiawangsa to make a payment.if we want to pay by Maybank2u or CIMB, there will be a charge incurred.

2)I really think AEON should advertise with Nuffnang as they have a lot of bloggers under their umbrella and they can provide you with better marketing @ creative marketing , in turn attracting more customers especially for bloggers and reader of the blog as more people are reading the blog nowadays.

3) More collaboration with other outlets i.e. fast food, restaurant, cinemas, and etc..

Less than an hour  I received a reply back :

Dear Mr. Eyriqazz,

Thank you for providing your details. We will definitely forward your ideas and suggestions to our management for their consideration. Thank You for being our valuable customer and for choosing us as your financial guardian.

Wah, apa yang boleh saya katakan, customer servicenya memang pantas dan bagus. Memang patutpun saya suggest mereka mengiklankan di Nuffnang kerana different/creative exposure untuk produk mereka yang mungkin akan menarik lebih ramai pengguna. Sudah terbukti Nuffnang mampu untuk memberikan something different dan berkesan dalam mempromosikan produk/perkhidmatan.

P/s : Customer Service adalah salah satu cara untuk kita menilai bagus or tidak Sesebuah syarikat itu. Tepuk dada,tanya selera.

P/s/s :Apa pula pandangan anda?Pentingtak Customer Service yang bagus ini?

Comments

  1. Shahrul Shaharuddin says

    Saya setuju!
    Customer Service yang bagus dapat menarik orang lain menggunakan nya juga, secara tidak langsung dapat good review dari org yang menggunakan kad tu..

    cool write up.. =D

    yours
    SH

  2. amirah says

    saya pun dah gunakan kad AEON ni more a year..mmng bagus, dan boleh guna untuk ansuran mudah..espcly kt hypermarket..

  3. mama zharfan says

    me memang dh jatuh chenta dgn AEON ni..me nak apply kad ni bila me balik msia next year. currently me cuma guna citibank credit card ajer..tp interest tinggi, annual fee pun tinggi..adoyai.. me dh pakai citibank masa me mula2 keja thn 2001 lagi..

  4. ~ ReD ~ says

    kalau Customer sercive mcm hampeh, mmg akan ada kebarangkalian customer lari x nak guna produk.

    Kepada Yang Berpuasa; Fuck you Off!

    Kantoi! Ustazah Curi-Curi Makan Di Bulan Puasa. hoh!

  5. says

    @Shahrul Shaharuddin:haah,word of mouth is a very powerful tools nowadays..word of bloggers too coz we are more honest with what we are writing…thanks bro…

  6. wan says

    Customer service HQ Aeon mmg bagus,

    tapi utk pengetahuan, CS di sbrg Perai & Queensbay, penang pnya branch tersangat la hampes.. nada kasar.. kurang membantu apatah lg nk tnya ‘Ya En. ada apa lg yg boleh saya bantu?’, cepat2 je nk letak tepon. aku lebih prefer call HQ klu ada apa2 mslh dari call branch dua ni..

    Klu HQ ada baca komen aku ni, sila tegur mereka2 ni, klu buang trus lagi bagus.

  7. says

    nk lari tajuk sket.. apa kelebihan guna kredit kad aeon nie..
    sbb diorang bg offer utk bg kad kredit..
    payment hutang aeon cantik, ada je offer..hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing