Bohsia Mintak Pancut Dalam

Apa yang boleh saya katakan, inilah vandalisme dan “Bohsia Mintak Pancut Dalam” sekali dengan nombor telefon penuh ditulis di salah sebuah tandas Awam di Giant Kuala Terengganu ketika saya pulang ke kampung minggu lepas.

Kesian dekat nombor yang ditulis itu. Andainya ada mamat gersang yang betul menelefon dan nombor itu adalah nombor orang yang ingin dikhianati, berduyun-duyun panggilan yang diterima.

Ingatkan di Terengganu ianya tidaklah seteruk ini masalah sosial ini. Rupanya ianya tidak mengenal negeri ataupun tempat.

P/s : Siapakah yang patut dipersalahkan dalam hal ini?Ibu bapa yang sibuk bekerja? Pihak kerajaan yang acuh tak acuh dalam mengambil tindakan dan inisiatif yang berkesan? Pengaruh media massa, internet dan rakan-rakan sebaya? Ataupun begitu mudah untuk mendapatkan sumber pornographi dan lucah sekarang ini?

P/s/s : Semakin risau dalam membesarkan anak. Dugaan semakin besar dan tinggi especially bila both Suami dan Isteri bekerja macam kami.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

55 thoughts on “Bohsia Mintak Pancut Dalam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.