Bohsia Mintak Pancut Dalam

by eyriqazz on 22 August 2010

Apa yang boleh saya katakan, inilah vandalisme dan “Bohsia Mintak Pancut Dalam” sekali dengan nombor telefon penuh ditulis di salah sebuah tandas Awam di Giant Kuala Terengganu ketika saya pulang ke kampung minggu lepas.

Kesian dekat nombor yang ditulis itu. Andainya ada mamat gersang yang betul menelefon dan nombor itu adalah nombor orang yang ingin dikhianati, berduyun-duyun panggilan yang diterima.

Ingatkan di Terengganu ianya tidaklah seteruk ini masalah sosial ini. Rupanya ianya tidak mengenal negeri ataupun tempat.

P/s : Siapakah yang patut dipersalahkan dalam hal ini?Ibu bapa yang sibuk bekerja? Pihak kerajaan yang acuh tak acuh dalam mengambil tindakan dan inisiatif yang berkesan? Pengaruh media massa, internet dan rakan-rakan sebaya? Ataupun begitu mudah untuk mendapatkan sumber pornographi dan lucah sekarang ini?

P/s/s : Semakin risau dalam membesarkan anak. Dugaan semakin besar dan tinggi especially bila both Suami dan Isteri bekerja macam kami.
  • Anonymous 20 June 2012 at 10:47 am

    epe la korang merepek ni…………ummmmmmm

  • Supermak 5 July 2012 at 2:52 am

    kawan say apernah kena macam ni…bila selidik2 org jumpe nombor dia dari internet web ape ntah tapi ala2 iklan untuk lelaki2 gersang….kes nak menaya org le ni..1 hari je dapat 200+miskol mintak servis…bab2 mcm ni mmg cepat je berduyun2 respons..cer kalau jual barang or benda2 yg menuju ke arah keagamaan sikit..seminggu pun baru dapat 2 respons je..tal pasal member kena tukar no phone..

  • syed azhar 8 July 2012 at 7:27 am

    skrg ni bukan pancut dalam iklan je ada, ah long pun dh pndai buat iklan dalam toilet. haduhai..

  • Ezna 10 July 2012 at 10:01 am

    ngerinya….:-(

  • [...] sehari dua lagi,  singgah sat di Histats. Dussh, ada orang tengah surf “Macam Mana Nak Cari Bohsia Di Kuala Terengganu “. Mentang-mentangla saya orang Terengganu, nak pula cari blog ini. [...]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

1 2

Previous post:

Next post: