Alisya vs Papa

Alisya
Papa Masa Umur 2 Tahun

Tertanya-tanya, dari mana datangnya rambut ala-ala kerinting Alisya tu? Balik kampung baru ni, belek-belek album lama, persoalan ini terjawab. Hik3, ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?

P/s : Tapi belum tengok gambar Mama nya masa kecil lagi. Lagi kerinting dari Papanya. Ada dalam koleksi album Mamatok Alisya. Nanti balik kampung nanti eden cilok skit gambar Mamanya masa kecil pula. 

P/s/s : Alisya skang banyak ikut keletah papanya i.e. kalau nak tidur tidak boleh kena sentuh (hik3, kesian kat Isteri eden), cerewet on certain things, dan suka main air. Tapi seronok juga kan bila anak-anak ada yang byk ikut perangai kita? Tersenyum sendirian bila tengok perangai mereka dan rasa macam pandang cermin pun ada kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Alisya vs Papa

Leave a Reply to iffahhanna Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.