≡ Menu
Alisya
Papa Masa Umur 2 Tahun

Tertanya-tanya, dari mana datangnya rambut ala-ala kerinting Alisya tu? Balik kampung baru ni, belek-belek album lama, persoalan ini terjawab. Hik3, ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?

P/s : Tapi belum tengok gambar Mama nya masa kecil lagi. Lagi kerinting dari Papanya. Ada dalam koleksi album Mamatok Alisya. Nanti balik kampung nanti eden cilok skit gambar Mamanya masa kecil pula. 

P/s/s : Alisya skang banyak ikut keletah papanya i.e. kalau nak tidur tidak boleh kena sentuh (hik3, kesian kat Isteri eden), cerewet on certain things, dan suka main air. Tapi seronok juga kan bila anak-anak ada yang byk ikut perangai kita? Tersenyum sendirian bila tengok perangai mereka dan rasa macam pandang cermin pun ada kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • amirah 17 August 2010, 3:12 am

    hihihi…sgt2 comey rambut tu..

    Reply
  • n@m@n 17 August 2010, 3:22 am

    memang betul² tumpah..hehe

    Reply
  • sop 17 August 2010, 3:47 am

    anak papa lah nih..!
    kecik2 mmg rapat dgn papa.. tp bila dah besar? dan sekolah? mesti dgn mama pulak.. tak caya? tanya org dah ada anak besar.. sop blom ader tp dgr citer la..

    harap alisya bila besar hebat pun cam papa dia.. :)

    Reply
  • cik helena 17 August 2010, 3:51 am

    comel!

    Reply
  • maslinamansor 17 August 2010, 4:01 am

    baby girl selalunya akan ikut wajah n perangai bapa…

    Sama la macam mas, Danish ikut mas… :)

    Reply
  • Jard The Great 17 August 2010, 5:50 am

    eiiiiiiiii!! serupa siot!! wakakaka..

    eh.. iklan tgh yg mana? LR ke SS?

    Reply
  • Che Armster 17 August 2010, 6:54 am

    hahaha.. ko kena pakaikan baju sama bapak ngan anak pastu buat sign dr evil ngan mini me la bro..

    Reply
  • Jogger 17 August 2010, 4:00 am

    bro… tp apesal ko skrg x kerinting?? ko wat rebonding yerk

    Reply
  • ArELeEz 17 August 2010, 4:49 am

    itu la miracle namenye.. anugerah allah yg xt’nilai..

    Reply
  • Sharinginfoz 17 August 2010, 5:03 am

    oooo rupanya ikut bapanya ya

    Reply
  • lina86 17 August 2010, 6:24 pm

    la comelnye…alisya masa kecik2 mmg macam papa nye la…hahaha…

    Reply
  • Eyriqazz 18 August 2010, 3:28 am

    @amirah :hik3..mahal rambut tu…

    @n@m@n:hik3..like father like daughter

    @sop ;setuju bro…dah besar baik ngan mak..tapi wife saya besar2pun still mesra dengan abahnya…thanks bro…mahu dia lagi hebat,saya ni biasa2 aje..

    @cik helena:Comel macam papanya kan?

    @Jogger:hak3..dah besar2 dah kurangla…entah,mak aku sapukan minyak kelapa kat rambut kot..hik3..

    P/s :lama menyepi bro?

    Reply
  • Eyriqazz 18 August 2010, 3:30 am

    @maslinamansor:haah dan seronokkan?

    @ArELeEz:setuju2

    @Sharinginfoz :hik3..mestila ikut papanya

    @Jard The Great :hik3,siap gelak tu yg tak tahan tu..jard ikut siapa pula?

    @Che Armster :dushh..idea yg bagus tu

    @ lina86:hik3…macam papanya..thanks lina menyinggah..teruja satt…

    Reply
  • iffahhanna 15 October 2010, 5:26 pm

    mm..rasa cm nak ckp sesuatu psal yg “sop” ckp tu..kecik2 ngan ayah..bila besar cari ibu.. pndpt sy.. sbb ayh2 ne kdg2 x brpa open ngan ank2.. dari kecil x pnah diajak ber`borak` besar2 lagi x ngam laa….tem umo 5/6 tahun.. ibu la yang gosokkn bju skola ank..siapkn mkn mnum..buang hingus ank..etc.. darjah 3/4 ank nges sbb gado ngn kwn..wt did papa say?”alaa..bnd kecik ja tu..” tp ank2 ne kn nk phtian..so,papa kdg byk nk lari dr prkr yg sbnrnya bole mengeratkan lg hbgn ngan ank tu..bb tu ank xleh nk ngam ngn papa tem beso.. papa2 skalian.. jadila HERO pd ank2 mu.. kala susah dan sng..mm..sekadar mluahkn isi hati.bukan xda bapa2 yg kamceng ngn ank..ada ja..ramai..tapi kdg2 ank2 lebih mesra ngan mama..right??

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »