Alisya vs Papa

Alisya
Papa Masa Umur 2 Tahun

Tertanya-tanya, dari mana datangnya rambut ala-ala kerinting Alisya tu? Balik kampung baru ni, belek-belek album lama, persoalan ini terjawab. Hik3, ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?

P/s : Tapi belum tengok gambar Mama nya masa kecil lagi. Lagi kerinting dari Papanya. Ada dalam koleksi album Mamatok Alisya. Nanti balik kampung nanti eden cilok skit gambar Mamanya masa kecil pula. 

P/s/s : Alisya skang banyak ikut keletah papanya i.e. kalau nak tidur tidak boleh kena sentuh (hik3, kesian kat Isteri eden), cerewet on certain things, dan suka main air. Tapi seronok juga kan bila anak-anak ada yang byk ikut perangai kita? Tersenyum sendirian bila tengok perangai mereka dan rasa macam pandang cermin pun ada kan?

Comments

  1. sop says

    anak papa lah nih..!
    kecik2 mmg rapat dgn papa.. tp bila dah besar? dan sekolah? mesti dgn mama pulak.. tak caya? tanya org dah ada anak besar.. sop blom ader tp dgr citer la..

    harap alisya bila besar hebat pun cam papa dia.. :)

  2. says

    @amirah :hik3..mahal rambut tu…

    @n@m@n:hik3..like father like daughter

    @sop ;setuju bro…dah besar baik ngan mak..tapi wife saya besar2pun still mesra dengan abahnya…thanks bro…mahu dia lagi hebat,saya ni biasa2 aje..

    @cik helena:Comel macam papanya kan?

    @Jogger:hak3..dah besar2 dah kurangla…entah,mak aku sapukan minyak kelapa kat rambut kot..hik3..

    P/s :lama menyepi bro?

  3. says

    @maslinamansor:haah dan seronokkan?

    @ArELeEz:setuju2

    @Sharinginfoz :hik3..mestila ikut papanya

    @Jard The Great :hik3,siap gelak tu yg tak tahan tu..jard ikut siapa pula?

    @Che Armster :dushh..idea yg bagus tu

    @ lina86:hik3…macam papanya..thanks lina menyinggah..teruja satt…

  4. iffahhanna says

    mm..rasa cm nak ckp sesuatu psal yg “sop” ckp tu..kecik2 ngan ayah..bila besar cari ibu.. pndpt sy.. sbb ayh2 ne kdg2 x brpa open ngan ank2.. dari kecil x pnah diajak ber`borak` besar2 lagi x ngam laa….tem umo 5/6 tahun.. ibu la yang gosokkn bju skola ank..siapkn mkn mnum..buang hingus ank..etc.. darjah 3/4 ank nges sbb gado ngn kwn..wt did papa say?”alaa..bnd kecik ja tu..” tp ank2 ne kn nk phtian..so,papa kdg byk nk lari dr prkr yg sbnrnya bole mengeratkan lg hbgn ngan ank tu..bb tu ank xleh nk ngam ngn papa tem beso.. papa2 skalian.. jadila HERO pd ank2 mu.. kala susah dan sng..mm..sekadar mluahkn isi hati.bukan xda bapa2 yg kamceng ngn ank..ada ja..ramai..tapi kdg2 ank2 lebih mesra ngan mama..right??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing