Yang Lepas Biarlah Lepas

Happy Moment Zaman Kanak-Kanak Ribena
Ayu ingat Ayie dah lupakan Ayu…..I’m still remember you as my best friend….how are you right now???? i’m fine here….thanks a lot for sending me a letter…..kalu Ayie dpt message reply yer……..Ayu tak pernah marahkan Ayie….lepas pd ari tu Ayu ingat Ayie memang tak nak jadi kwn Ayu lagi…sbb tu Ayu diam ajer…Ayu paling kecik ati sbb Ayu dpt tau Ayie leh blajar kat oversea paling last…tu pun Fifi yg bg tau…..anyway Ayie leh contact Ayu kat add ni. XXX  Selangor….. Good Luck and have a nice day….. yg lepas tu Ayu dah lupekan…harap Ayie pun same ye….
Inilah Kesudahan Kisah My First Love [ Klik Sini dan Sini ]. Hak3, malas nak sambung sebenarnya, tapi kalau mood OK, InsyaAllah, akan disambung. Takpun sambung bila dah privatekan blog cam Cik Epal  pun ok juga kan?
Yang Lepas, Biarlah Lepas, Jadikan Ianya Sebagai Pengajaran. Let’s Start A New Journey. Perjuangan dan Kehidupan Perlu Diteruskan. Tak gitu?

P/s : Jangan Lupa 10 GTO Pointz untuk Histats bernombor 191161

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Yang Lepas Biarlah Lepas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.