Shakira | Sakura | Sakiralicious

Salam dari Eyriqazz,


Entry Kenapa Anda Mahu Diterjah Eyriqazz dirujuk. Firstly :

Cantik tak Shakira?
Comeltak Sakura? ( Heroin Anime Naruto)
HIk3, selingan sekejap. Actually, seperti yang telah lama dijanjikan, kali ini , eyriqazz akan menerjah blog Sakiralicious . Oklah, straight to the point. Inilah komen peribadi eyriqazz pasal blog Sakiralicious :

1) Template yang Menarik – Sejuk Mata memandang dan terasa teruja untuk singgah lagi.

2) Nickname dan Nama Blog yang Catchy – Wow factor, dulu dia pakai nickname lain. Tidak teruja mana, namun dengan nickname baru ini, lebih mengujakan dan menarik hati untuk singgah selalu.

3) Gaya penulisan yang santai, mudah difahami dan selesa membaca.
4) In Person, dia memang cool dan peramah orangnya. Met her personally during Gatsby Deodorant Street Fair.
5) Header perlu diperbaiki. First Impression, Honestly header yg first dulu memang cantik sangat.
6) More Updates Plzz – Mungkin dah semakin sibuk belajar. Apapun, I can see potential in you. Keep on writing.
Jom Terjah Sekali. Bolehla terjah di SINI
Shakira,Sakura, Sakiralicious
Nickname oh Nickname penting dalam berblog ini
Feel Good, Readers feel Delicious
Untuk singgah selalu dan hari hari.
P/s : Apa pula pandangan anda pasal Sakiralicious? Cantik kan nickname nya?
P/s/s : Bella, U are my next target. RAWRRRR!

Comments

  1. Ummi Hanie says

    wow..review

    bile nk review belog sy yg low=profile itew ? ;)

    hehe…exchange links yer…

    i like to watch GTO too … teruterubozu ! :D

  2. ellyana says

    hi eyriqqazz,

    liana here..hmm U i da dpt invitation Nuffnang Sharing Session – Pak Li Kopitiam tue but i tersilap reply kat”noreply” tue la..huhu td arini i dpt email frm nuffnang kate diorang da revoked my invitation la..aduii cian i u..dah la nie baru 1st time dpt invitation joint korang nye comunity..nie la bahana terlalu buta kate Heldi my fren ” i bukan saja buka it tp buta mata skali..huhuhu..
    hurm..x berpeluang la i nk berkenal2 n belajar2 dgn u about dunia blogging nie.. :(

  3. says

    hi bro eyriqazz..

    huhu tergezut saya melihat link saya disitu.. i’m ur next target? ooh.. should i get ready a bulletproof vest or something? hehe.. sorry tho blog saya sedikit slow kebelakangan ni. :) okie dokie, i’ll be waiting.. hehe..

  4. Sakira says

    Woot-woot, terjah saya sudah ! :)

    The nickname, sbb baca entry Eyriqazz dulu tu larh saya menukarnya. Hehe :D

    Sedang on process membuat header. A different one from the last time, InsyaAllah.

    And yeah, I stopped MMU, masuk UIA atas my parent’s advice. And last week ad orientasi. So, belum lagi get the chance to set up the wireless connection over there.

    Hopefully all can be settled kat sana and I’ll be writing away like usual ! InsyaAllah :)

    Btw, thanx for terjah-ing. Really appreciate it ~__~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing