Semarakkan Cinta Anda Bersama COFFEE-MATE‏ | Lagi Hebat dari Filem Lagenda Budak Setan

Suka sangat Iklan Coffee-Mate ini. Begitu menarik dan teruja hati. Lebih-lebih layan time weekend dan celebrate Birthday Isteri . Semarakkan Cinta Anda Bersama Coffee-Mate. Siap ada komen disana kata iklan ini lagi hebat dari Filem Lagenda Budak Setan. Diakui, iklannya memang menusuk kalbu dan jiwang/Romantik habis. Sesiapa yang belum layan lagi, jom layan sekali :


Episod 1

Episod 2

Episod 3 (Final)
P/s :Apa pula pandangan anda? Jiwang kan iklan Coffee Mate ni?
P/s/s : Penat tapi gembira dapat gembirakan isteri. Plan hari ini mahu pergi Putrajaya bawa Isteri Naik Cruise pula. Gembirakan hati Isteri dan semarakkan Cinta. Kena beli Coffee-Mate juga ni, tentu lagi teruja juga kan? Hik3..

P/s/s/s : Love the taglinenya, “Cinta itu sentiasa ada, cuma kita kena menyemarakkannya” .Umm, betul tu terutamanya dalam kehidupan berumahtangga ini. Jangan pula sampai cam Lirik Lagu Senario ” Sesudah anak tiga, dah mula rasa, nak pimpin tangan Isteri pun dah rasa malas”

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Semarakkan Cinta Anda Bersama COFFEE-MATE‏ | Lagi Hebat dari Filem Lagenda Budak Setan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.